Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13e ft és csak gyári volt, sehol nem kapni ilyet utángyártottan ahol kerestem, de legközelebb ebayröl rendelek, még ugyis olcsobban kijön postával....
Aha most már értem, köszönöm :) Látom te most cserélted. Menyiért lehet kapni egy ilyet?
erről van szó
Esetleg képet tudnál mutatni róla légy szíves, hogy hova is kellene az a kis pöcök? Mert így nem vágom sajnos és ez jó megoldás lehetne h tényleg ne érje el nekem se ha lazulna kicsit
még a 165ös is beférslickbe
Helló, így van ahogy Dávid írja, az sm láncvezetőn van egy nyúlvány ami meggátolja h. beverjen a lánc! de saját magad is tehetsz oda egy lemezt!
SM Gyári láncvezető a megoldás!
üdv.
Nekem KTM SM abroncsok vannak belefűzve gyári DRZ kerékagyba, és Én 15/41 áttétellel motorozom és nekem így nem érbe HA a lánc feszessége megfelelő! Ha laza akkor nekem is rágja a gumi szélét.
Hali.
Van E-S-SM ha gondolod csergess meg vagy írj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
üdv.
Sziasztok DRZ fejidomot keresek lámpával együtt. Ha van valakinek eladó az ne tartsa magában
Sziasztok!

Írjátok, hogy befér a 160/60as gumi.

Gyári sm-en nekem is az volt. De E-ben gyári szettel 150/70 is beleért nekem a láncba 2 személlyel, nem próbáltam még nagyobbat, de nemtom, hogy fér be a 160as...

Vagy hosszabb áttétellel már nem ér bele? nálam 14-44-el volt próbálva, vagy brutál rövid 13-41el. mindkettőnél érte kicsit, a gumi szélét 1-2 mm mélységben.

Edem
Én nagyon meg vagyok elégedve a sportal. Szóval ezt tudom neked ajánlani
Végponttól végpontig 400 mm (E DRZ)
A cső maga 350 mm-es erre jön még a talp plusz a vázhoz való felfogatás melyen egy 8 as furat található!
SZIA DÁVID! Kérhetnék tőled egy ajánlatot emilre hogy mennyiért adsz drzhez kereket.? elsőt hátsót,vagy egyben vagy külön külön.....
gabor8181@freemail.hu
elöre is köszönöm.üdv
Aha!
Közben én is találtam 20K-ért a Gerecse motornál,de inkább nem cserélek most gyűrűket.Ha továbbra is fogyasztja az olajat,akkor dugócsere.
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy 1991-es DR650RSEM-hez hol lehet középsztendert, bukócsövet és bal oldaldekli kupakot venni.
Köszi
kösziiii
Esztergályos-tól!
Sziasztok, manuális vezérműlánc feszítőt honnan tudok szerezni? És mennyibe kerül? Köszönöm. Üdv.
ELADÓ DRZ első kerék 2007 hibátlan állapotban gumi és tárcsa nélkül...csere érdekel dr 650 se első kerékre .....tel:20/3452964 vagy....apophis13@citromail.hu
a lánc már megvan, szal talán akk a feszességgel nem lesz gond

akk maradok a 160-as verziónál... már csak azt kell kitalálnom, hogy conti road vagy sport....
persze...kösziiii
Holnapra megmérem,úgy megfelel?!