Én már próbálkoztam ilyen mágneses kütyüvel.3 darab már elfogyott.
egy motorozás egy darab ugy hogy nem ajánlom az olcsó digites órákat.inkább vegyél egy drágább jobbat.
Mi köze a rendőrnek a Km órához? Vagy műszakin mi közük van hozzá? Nekem egy 2000 Ft-os kerékpár Km óra van fent és kész. Jó utat kívánnak és megyek tovább. A tükröt szokták kérdezni, hogy hova lett, de szépen elmondom nekik, hogy terepen nagyon veszélyes ezért nem használom.
Köszi
Ezt olvastam már,csak az a bajom hogy nincs fordszám mérőm.Alapjáraton meg sehol sem írják hogy mennyinek kell lennie.Amint feltölti az aksit próbálgatom.
üdv
Az SM Dörzi lengővillája mennyivel szélesebb,mint az E-s?
Valaki tett már E-be 160-as gummát? 150-nél 1 centi van a láncig,elvileg el kellene férnie. Tapasztalat? Vélemény?
Aham köszi
Ellenállást mértem a 3 sárgánál mindnél 1 ohm volt,ami ha jól olvasom rendben van,most töltöm az aksit,ha feltölti mérek egy feszültséget is.
köszi
Hy
Nincs töltésem:
Kiszedtem a tekercset,méregettem ,nézegettem nem láttam semmi elváltozást.DE a 4 vezeték ami megy tovább fel (zöld ,fehér,fekete,kék)
Széthúzva a csatit,a csatiba mérve a fekete és a fehér között kapcsolat van folyamatosan sípol a multi,a többinél nem,ez így normális?A tekercsnél nem tudom megnézni hogy melyik vez hova megy mer ott már nem látszanak a színek,feketét meg a zöldet ha jól vettem ki megy külön ahoz a kis bizbaszhoz.Tehát lehet azért nincs töltésem mert a fekete fehér vez valahol összeér?
üdv
Melyik variáció lenne a hosszabb?
13 - 48
14 - 50
mert mindenki mást mond.
Köszi