Le tudnád fotózni nekem a balos lábtartót, meg egy közelebbit a hátsó lámpáról kompletten? Sztem mind2 kellene, csak az állapotuk érdekelne még...
Hogyan tudnám megkapni?
Akkor te eléggé a végletek embere vagy...
11/45 qrva rövid lehet,bár így elhiszem hogy 4-ben is kerékre áll
15/41 rohadt hosszú,alföldön túrázni esetleg jó lehet,de amúgy sztem minden örömöt leépítettél
Amúgy, hogy a gyári E-s áttételt érjük el (14/47), a matematika szerint a 39-es hátsóhoz 11,6 fogas első kellene, ami ugye nem lehetséges.
De ha a 12-es fizikailag felmegy előre (amit nem tudok) akkor talán a lánc is maradhat, és endurozni is tudsz majd.
Csak túl sok a ha, meg a talán!
dtracing:
Bocsi, félreértettem a kérdésed.
Ha tényleg terepen akarod használni, asszem bejátszik egy új lánc.
Hogy mi a legkisebb előre, azt viszont sajna nem tudom.
Szia Ernő (orni)!
Nagyon állat a gép, a naggyal már nincs is kedvem normál földúttól durvább helyre menni. De bezzeg ezzel....
Azzal kezdtem, hogy lecseréltem a szép új elemeket ótvarra, a gyári kormányt alura, feltettem a hűtővédőt, a bukócsövet meg az alus kézvédőket. Na így már nem fog megszakadni a szívem ha el kell dobjam! Igaz ez nem kevés pluszterhelés előre, de hol vok még az XTZ-től?
Egy ilyesmi gyertyakulcsom nekem is van, csak nem fért be a hengerfejbe (ahogy mondtad). De a köszörülés jó ötlet, köszi!
Neked van gépkönyved E-hez? Takinak S-hez való volt, ami pont nem ér semmit az enyémhez. Az üzemórás részek nagyon érdekelnének, ha esetleg...
sziasztok! érdeklödnék,hogy az új drz-k mikor jönnek? /az injektorosra gondolok/. tervezem 1 drz sm beszerzését de nem lehet kapni. érdemes várni v nézzek használtat?
Nem bonyolult kiszámolni pedig...
A gyári áttétel 14/47 a DRZ-E-n Ehhez van egy 112 szemes 520 tipusu gall lánc.
Namost, ha valaki szeretne egy 15/39 áttételt akkor ki kell számolni, hogy ahhoz mennyi lánc kell...
Voila:
14/47=112
15/47=112+1=113
15/39=113-8=105
Végeredm
ény képpen egy 15/39 -es áttételhez 105 szem 520-as gall láncra van szükség a DRZ tipusnál.
Ime egy kép ami a lánc nyúlását mutatja. A kép jobb oldalán egy (még) gyári lánc látható kb 12.000Km után a kép jobb oldalán pedig egy zsir uj CZ lánc, még levágatlan (120 szem) állapotban. Ott ahol a reszlő van, az a 112.-szem.
Tanuság: a gyári lánc 12.000 km alatt pont egy láncszemnyit nyúlt a heves gázhúzogatásoktól.
Üdv a DRZ -sek táborában. Kicsit elvoltam veszve, úgyhogy csak most írok. Taki masinájával egy jó gépre ültél rá asszem. És hogy tetszik a DRZ örület? Behúz?
Nekem 15/45 van a masinán. Kicsit beleér az aluminiumba a lánc, sött a csavarok is kicsit elfognak hajlani de nem téma szerintem. Nem kell tőle megijedni. Ezzel az áttétellel kényelmesen lehet 105-108km/h val utazni. Ez a max ford szám 75%-80%-a. Ez nem káros még az erőmüre
A gyertyakulccsal kapcsolatban. Egy autósboltban vettem egy a képen látható 16-os gyertyakulcsot, majd a dugókulcs külső oldalát leköszörültem, hogy beférjen a mély szűk lyukba a hengerfejbe, s kész is. A gépkönyv szerint 60 óránként gyertya csere, de én csak akkor cserélem ki, ha már nehezen indul be. Ez kb. 4-5 olajcsere.
na ezért kérdeztem.... mert előre is lehet tolni vmennyit még.... de érdekelt a többiek véleménye...
ezért akarok baromi kcsiit venni előre..
de mekkora a legkisebb?
Éppenséggel tudok egy emberkét, aki venne, de neki mindenképpen sárga kell, hogy kitűnjön vele...
Enyémet nézegeti, de ha így folytatom, akkor csak darabokban tudom majd eladni neki...
Hogyan tudnám megkapni?