Üdv All. Olyat szeretnék kérdezni hogy Drz 400 Sm-re Rá lehet e Rakni a Pro Circuit Ti 4 kipufogó rendszert könyökkel együtt? előre is köszönöm a választ. A kipufogó egy Rmz 450-en vólt!
Üdv!Pénteken néztem meg a motort......bár nem foglalóztam le,úgy beszéltem meg a kereskedővel,hogy hétfőn megyek a papírokkal vissza....ma épp indultam volna,mikor hív,hogy lefoglalóztad......korrekt eljárás volt....
Köszi! Ez jónak tűnik. Agyaltam azon is, h milyen festékkel lehetne, de ahhoz a blokkot ki kéne venni. Meg az már erősen gányolás szagú...
Készüljetek, kérdések dömpingje jön nemsokára.
festékboltban nézz rozsdaátalakító alapozót
pl: link
régebben volt supralux konvert, de olyannal nem találkoztam mostanában
a rozsda folt mellett kaparj le annyi festéket amíg nem lesz egy kis tiszta fém
nagyon jó anyag, ettől nem bújik ki alóla a rozsda
Na most értem haza! Papírmunka intéződik a jövő héten. 1-2 apróság azért van, de túltettem magam rajtuk. Ami egyedül aggasztó, h a váz a blokk alatt kicsit rozsdásodik, nem mély rozsda, csak a festés sérült. Hétvégén ha jó idő lesz lábon jövök vele haza. Több kép majd akkor.
Egy láncot elbírna, illetve az első fékbetét a végét járja.
Bocsi annak a siófoki srácnak, aki holnap szerette volna vinni. Most én voltam a gyorsabb.
Hali
Kérdésem a következő a központi teló mivel van töltve?Gondolom én hogy valami gázzal,de az alján ott van a sima autós szelep,ezért fordult meg a fejemben hogy rápumpálhatnék,de azért előtte kérdezek.Illetve a kis-nagy csavar melyik-melyik a le ill fel csillapítás?
Ill teljesen jobbra becsavarva keményedik?
köszi
üdv
sziasztok.
Érdekelne a véleményetek, hogy dr650 vagy xf freewind? Elsősorban mindennapi városban használatra kell illetve hétvégente kis túra 2 személyre nem nagy távra. A fogyasztás fontos, de úgy olvastam mind a 2 kijön 4 literből. 500ezer lenne a határ amit szánnék mocira. Szívem szerint 250 vagy 350es DRt vennék de nincs megnézésre se méltó egyenlőre a piacon. Arról a kettőről azt olvastam nagyon igénytelen örök darabok.
de ez nagyon melós dolog, és tuti nem 2ezerbe van mint a "gányolós" festés
Készüljetek, kérdések dömpingje jön nemsokára.
pl: link
régebben volt supralux konvert, de olyannal nem találkoztam mostanában
a rozsda folt mellett kaparj le annyi festéket amíg nem lesz egy kis tiszta fém
nagyon jó anyag, ettől nem bújik ki alóla a rozsda
Egy láncot elbírna, illetve az első fékbetét a végét járja.
Bocsi annak a siófoki srácnak, aki holnap szerette volna vinni. Most én voltam a gyorsabb.
Tuti jó!
próbáld ki és oszd meg velünk mi történt
Szépen egyben van az tuti!Motorja is jó lehet,hisz suzuki :)
ha az 50 lovas verzió lenne akkor meg is venném :)
Kérdésem a következő a központi teló mivel van töltve?Gondolom én hogy valami gázzal,de az alján ott van a sima autós szelep,ezért fordult meg a fejemben hogy rápumpálhatnék,de azért előtte kérdezek.Illetve a kis-nagy csavar melyik-melyik a le ill fel csillapítás?
Ill teljesen jobbra becsavarva keményedik?
köszi
üdv
Érdekelne a véleményetek, hogy dr650 vagy xf freewind? Elsősorban mindennapi városban használatra kell illetve hétvégente kis túra 2 személyre nem nagy távra. A fogyasztás fontos, de úgy olvastam mind a 2 kijön 4 literből. 500ezer lenne a határ amit szánnék mocira. Szívem szerint 250 vagy 350es DRt vennék de nincs megnézésre se méltó egyenlőre a piacon. Arról a kettőről azt olvastam nagyon igénytelen örök darabok.
Erről a motorról mi a véleményetek?
A képek eléggé beszélnek. Túl szép ahhoz, h igaz legyen?
Rendben. Találsz elérhetőségeket a nevemre kattanva.
Erre gondolok:
Kép
Eladó DRZ-E K5 extrákkal, leszervizelve:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...