Hello Sziasztok! Van 1 DRZ-m, és sportdob kellene rá viszonylag normális áron! továbbá DRZ S-es cuccaim vannak eladók+gyári fob+ 2db utcai 90%os, 21-es és 18-as ! valaki?
Helló. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valamiért nem működik tökéletesen a kuplungom akadozik, kattog ahogyan húzom be a kart. Ahová a bowden másik felét kell akasztani kis kar a blokk tetején annak a karnak kell lennie holtjátéknak? Az hajlamos ragadni? Előre is köszönöm!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mitől lehet az, hogy ha szép lassan huzom a gázt akkor semmi probléma nincs vele , de körülbelül a gáz 3/4-e után mikor már csontolnám elkezd dadogni, fulladni... menetközben is és állo helyben is ( Dr600). Egyesbe pl elindulok lecsontolom egy bizonyos pontig jol huz kiis jön kerékre utánna mikor már jobban pörög(ne) elkezd dadogni. Üresben mikor turáztatom és lecsontolom a dadogás után állna lefelé nem akar beállni az alapjárat sem, pici gázadásokkal elkerülöm h leálljon és utánna jár megint szépen!
szia cimbi..az az igazság hogy asarokban áll a szobámban..még nem nyultam hozzá mert azóta vettem egykáét más motort is meg elkezdtem cafe racert építteni..nem összerakni hanem építteni...egyedi tank stb egyedi dekor egyedi felnik...sok százezer forintomvabn van a racer....és még az elején járok...még a ktm felnijeimet sem faragtam bele sajna a drz be meg 10 hónapig voltam tápénzen de még lábadozom..taval ytavasszal műtöttek még odavagyok azért.....lesz belölle szupermoto meg wp teló jólesz az még..
http://www.sportmotor.hu/motor...