Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor érdekelne, mennyiért tudnád odaadni?
Indexek nélkül igen
vagyis az egészre kompletten gondoltam(indexel, hátsó lámpával együtt) együtt
Esetleg ilyen rendszámtáblatartója van valakinek eladó?
Sanyi báttya 13 rugó + postáért tekercsel, vagy érdeklődhetsz Dávidnál is : Minden ami DRZ
Vagy itt veszel egyet.
http://gerecsemotor.hu/hasznal...
de ez biztosan drágább.
helló, árakat küldjél már timba22@freemail.hu-ra, köszi
üdv. a DRZ men elment a gyujtástekercs egy csavar kiesett és megszagatta a drotokat valaki tud e ebben segiteni. elöre is köszönöm
Sajna nem adja be a linket
Apród.hu-n megtalálod GARMIN QUEST néven
Hellosztok! Újabb véleményt szeretnék kikérni. DRZ-E mindennapi használatba mennyire használható? Munkába járásra használnám, de hétvégén meg kell az erő. Ezt mennyire tolerálja a motor? S és SM típusokhoz képest szervizelésbe többet igényel vagy nem?
Ismét köszi a segítséget!
Köszi, én is így gondoltam -)
Miért kéne újracentírozni? Egy az egybe ugyanoda visszahúzza a csavar az újat a régi helyére.
Vehetsz tárcsát Suzuki szalonból, motoroswebaruhaz.hu, nagyvas.hu vagy Nagy Dávidtól itt a fórumon. Esetleg ebay.
Sziasztok!
DRZ 400-ra van alu haspáncélom, és első lánckerék védőm eladó.Új, méretpontos, a gyári felfogatási pontokhoz rögzíthető.
Sziasztok,

ki, hol szokott beszerezni DRZ400SM- hez első 310mm-es féktárcsát? Van esetleg ami nagyon ajánlott, vagy kerülendő? Az új felrakása után kell-e esetleg a kereket újracentríroztatni? Köszi
hello
nem jó a link, megtennéd, h belinkeled megint.
köszi
továbbítottam annak akit érdekelhet
majd jelentkezik ha kell neki
Csepp és por álló motorra nagyon sokan használják ezt a típust
3500 + posta
Mennyiért?
Eladó!
Csak most olvasgattam az előző napok szerény fórumtermését,
Matokb, az a cső ott a képeden a karburátorból, azt nem kell sehova sem kötni, csak bemegy szépen a bordás kis elektromos cucc alá, ami a vázhoz van csavarozva. Legalább is az enyémen. Sejtésem sincs hogy hol csatlakozhatna a légszűrőházhoz, -amiről szerintem Phoenix beszélt, az egy másik cső, de szerintem már te is rájöttél. De persze az is lehet hogy mégse, tévedtem, és nálam van szarul.
Galvanizálás...
E: 10 A
S, SM: 20 A
mennyire vízálló ez?