Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12V 55W, de állítólag kiváltható kis faragással valami olcsóbbra H4 vagy H7 nemtom, mert az rohadt drága!
hello meg tudja mondani nekem valaki,hogy 400E első lámpájába milyen izzó kell gyárilag?
Én 15000. - ért gyártom ezeket a konzolokat drz -re : https://picasaweb.google.com/p...
Nos igen,jólenne ha elmenne :)
Hali Dávid

Yoshimura rendszer megvan még ?
Ha igen akkor mennyiért adod ?
Mail az adatlapon
ez geciolcsó ennyiért ! csak ajánlom akinek kell ! van aki csak a hengert adja 60 ért
Hali.
Cseregj és megdumáljuk! :)
06-20-5-636-213
azt a kis gumikarikát minden olajcserénél cserélni kell az olajszűrőnél? Mi lesz ha nem cserélem?
Sziasztok.DRZ 400 E gyári henger, ujszerű , alig futott dugattyúszettel eladó,HIBÁTLAN állapotban.40.000 Ft.- :)
Senkit sem? :)

Érdeklődni karcsika92@live.com
Eladóvá vált a motorom! Akit érdekel vagy tud rá vevőt az szóljon! A motor 2005-ös, friss láncszett, vezérműlánc és gumik szezon elején cserélve, műszaki jövő júniusig! Autó vásárlása miatt válok meg tőle! Hirdetést hétvégén rakok fel profibb képekkel! 06305809203
Üdv Dávid!
A műszeregységet mennyiért adod?
Csak annyit ténnék hozzá, hogy a féktisztító spray-vel csak óvatosan, az szar ha egyszer rákerül egy festett felületre, szép kis foltot hagy. Pl. fekete keréktárcsát szépen össze lehet vele baszarintani. Én inkább denauturált szesz-t használok zsírtalanításra, vagy bármit, még a benzin is kevésbé tesz tönkre dolgokat, mint a féktiszító lötty.
köszönöm a gyors válaszodat! Nekem csak egy apróbb hajszálrepedésem van a bal deknimen amit próbálok 2 komponensű fém ragasztóval orvosolni, ez az üvegszáll nem is olyan hülye ötlet. Mihamarabb be kell szereznem egy deknivédőt mert könnyen formálódik...
Itt nézz szét!

Dekni védőt én színtelen Siloplast-tal ragasztottam, de valaki az FBS- re esküszik. Levettem mindkét oldalt féktisztítóval lemostam, rá a Sziló + valami súly amíg megköt.
Keresd a hozzászólásomat!
Segítséget szeretnék kérni az ügyben hogy mekkora szimering kell az olajszűrő szerénél a régi helyére (még nem szedtem szét de addig nem is akarom amíg meg nincs az új)

Deknivédőt hogyan tudom felszerelni? Erről lenne szó ---
http://racing-bazar.hu/alkatre...
Az előző hozzászólásomban lévő kérdésekre nem tudtok valamit
A pizzéria és fagyizó parkolójában.
Szevasztok!

Suzuki DR-t szeretnék venni, de sajnos nem tudok dűlőre jutni, hogy a 250-es vagy a 350-es változatot érdemesebb-e megvenni. Tudnátok segíteni a kérdésben? Érvek/ellenérvek?
Írd meg hol találkozzunk, időpontot pontosítjuk.
Hello!

Ez a kettő van ami a képen, egyik se gyári DRZ sárvédő. de feltudod rakni.
Az ár adott+ posta.

Edem
Sziasztok ! Drz 400E karbin nem működik a gyorsító ... lenne 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban véleményem szerint a rugó is rosszul volt belerakva mert a membrán fölött volt :) átraktam a rugót lentre gondolom ott kell lennie így logikus. Jó-e ez így? A mási kérdésem pedig az hogy ezt a membránt be lehet fordítva is tenni mi a helyes berakási mód? a membrán közepén 1ik oldalt kintebb áll a körepén 1 kis pöcök ... ennek kell a lenyomórúd felőli oldalra kerülni ? Gondolom itt is el lehet baltázni a dolgokat ... a membrán egyébként nincs kiszakadva a fúvóka 65ös a gyorsító oldalon ez a gyári amúgy?
Szerintem meg pont a Metzeler és a Michelin a tuti! :)
úgy néz ki a dunlop lesz a nyerő. remélem be fog válni. 4,7mm a bordamélysége 13ezret kérnek érte. 160/60-as.
a dunlop még foltozva is jobb mint a másik kettő
Nem 100 %, de talán én is tudok menni. Recsken tudnék csatlakozni.