annyi a különbség hogy ki kell tekerni az anyát a vakszelepen is
ki sem kell venni......
visszafelé meg a vakszelepnél kell kezdeni
nem rossz dolog tudni gumit szerelni
hali . van egy kis baj a motorral mindkettő kerék defektes lett ma ... reggel felhívom a gumist hogy megcsinálják-e ha igen akkor tudok menni ha nem akkor maradok itthon ..
Sziasztok! Kb 3 hónapja vettem a motoromat (drz sm). Akkor cseréltünk benne fúvókát nagyobbra. És most hidegen nagyon nehezen akar beindulni. Mi lehet a baja? A karbi beállítás lehet elcseszve?
Régóta meg akartam már kérdezni, hogy pl.: a 300-21, (vagy akár a 275-21) gumiköpeny az milyen méretnek felel meg?
300-21 = 90/90 r21 vagy mi?
Mit jelöl/milyen mértékegység vagy hogy kell értelmezni a 300 vagy 275? A másik jelölésrendszert ismerem 90/90 21 =- futófelület szélesség mm-ben, oldalfal magasság a futófelület méretének %-os arányában, aztán a rádiusz.
Köszi, megköszönném ha rákeresnél, egyébként én is csak a ráfra gondoltam. Azt nagyjából látom hogy a Suzuki-n keresztül rendelhető ráf az inkább úgy 70.000 tájékán van, ezért a 47.000 még akár jól is hagzik egy újért.
Bocs hogy közbeszólok, csak érdekelne hogy hol láttál 47.000 -ért Excel eslő felnit?
Csak elsőt keresel, vagy első-hátsót?
Illetve a többieket kérdezném, hogy mennyiért mennek használtan a gyári SM kerekek nagyjából kompletten (felni, küllők, agy)?
Ha hidegen megy,melegen leáll,lehet hogy sok benzint kap!
Én akkor jártam így a régi Kawámmal,mikor karbi tisztítás alkalmával (sűrített levegővel fujattam ki a furatokat) egy vakdugó kirepült a helyéről,és nem vettem észre.
Helló!
Egy kiskunhalasi motorszerelőhöz vittem el, aki kiszedte a nagyját, majd elhoztam egy haverhoz, aki bármit meg tud hegeszteni, Ö vágta meg, majd visszanyomkodta a helyére és újra vissza a szerelőhöz. Mondjuk nekem nem volt ennyire durva. Elküldöm neki a képeket, hogy mit mond rá!
Sziasztok , lenne egy olyan problémám , dr650rs em van és jelen pillanatban , hidegen bármikor beindul , viszont ahogy bemelekszik leáll.
És nem lehet berugni utána , csak ugy índul aztán ha nagyobb sebességgel , sikerül vele begurulni.
De ha beindul csak úgy jár ha fordulaton tartom (2-3 ezres) ,, nem pörög ki renedesen, és gyenge érezhetően , a karburátort alaposan kitisztítva kifujva , cseréltem benne már állotekercset is , de ugyancsak semmi nem változott .
És volt már ez elött olyan , hogy ment renedesen semmi baja , és csak ugy menetközben teljesen elment a gyújtása nagyogat durrog aztán leáll , és bármit csináltam vele nem indul be, MINDIG CSAK MÁSNAP hidegen ..
Lehet hogy a CDI szart be vagy a trafók romlottak el ?
ha valakinek van tippje tanácsa , várom ...
Sziasztok..
olyan problémám van hogy a dr350-em lefelé nem igazán akar úgy váltani mint kéne ezt úgy értem hogy van amikor 2szer kell lenyomni hogy 1-et váltson meg ha leállítom pl 3.ba akkor 5 percet szenvedek mire 1be le tudom szenvedni mert nem akarja rendesen léptetni.. nem tudja valaki hogy mi lehet a baj? beállítás probléma lehet? válaszokat előre köszönöm
Atmosz:
Ha ott lett volna a raklap tulaja akkor valami hasonló......
willy5:
Nézegettem de nemigen találtam. Új excel felni 47.000+a fűzés...kicsit soknak találom.Használtat keresgélek,meg azért érdeklődöm hogy mit lehet vele csinálni.
Még hazamentem vele így, és észre se lehet venni menet közben, mondjuk nem vadultam.
Meg tudná valaki mondani a drz E gyári futómű beállításainak a paramétereit?
Nagyon megköszönném
További szép estét