. Bütykössel ugye nem állíthatok a fékpadra,az SM szettem akkori fékátalakítójától meg szörnyethalt volna néhány vizsgabiztos
aztán megkérdeztem egy havert, ő valami ilyesmi suliba járt, ahol tanult ilyet is és azt mondta, hogy mindegyik index elé kell egy megfelelő ellenállást bekötni, nem tudom pontosan mekkorát, mert ő is a tanárával számoltatta ki. Így át lehet verni az elektronikát,
mert az úgy érzékeli, mintha egy ugyanakkora teljesítményű fogyasztó (izzó) lenne bent, mint ami volt, és már működik is szépen! Az enyémen is így lett megoldva kb. 2-3ezer Ft-ból meg is volt. Bár azért volt vele meló rendesen. Én is csak lestem mikor csinálta. magamtól szerintem nem tudtam volna megcsinálni. Szerintem ha van valaki autóvillamosságis ismerősöd, akkor ő is megtudná csinálni. Legalábbra is illene neki.
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni! Na cső!
mert én úgy tudtam, lámpa index, meg pár ilyen szösszenet kellene hogy legyen, amit műszakin megnézegetnek...
megnyugodhatsz ha egy 49-50es lánckereket felteszek hátra,előre egy 14 est akkor még 3.ba gázra egykerék!
senki nem mondta hogy ez egy 525 exc de azért az etz vel ne hasonlutsuk már össze