Sziasztok!
Valakit közületek büntetett már meg a rendőr ,azért ,hogy a rendszám tábla több helyen ki van fúrva és el van törve. Én vasárnap figyelmeztetésben részesültem, azt mondták vegyek helyette újat,mert legközelebb bünti lesz. Eddig úgy gondoltam júniusba megy műszakira, majd veszek helyette másikat. Jól rám ijesztettek a sünök,nem tudom merjek-e addig várni?
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen a gyári olajleeresztő csavar a DR 600-on? a blokk alján egy dekniszerűség van amit 3 csavar fog, de ez lenne az eredeti?esetleg valaki egy fényképet ha küldene megköszönném! ;)
Srácok tudnátok segíteni? Olyat csinál a dr-zm hogy önindítózás közbe nem ad szikrát amint elengedem az önindító gombját húz egy ívet meg olyankor pöffenik is egyet. Valaki találkozott már ilyennel mi lehet ez?
decemberben ennyiért az előző gazdája még szupermoto szettet is adott volna hozzá,csak sajna a paksiak lecsaptak rá és a szett eladó lett külön 120ezerért :( drz e
Valakit közületek büntetett már meg a rendőr ,azért ,hogy a rendszám tábla több helyen ki van fúrva és el van törve. Én vasárnap figyelmeztetésben részesültem, azt mondták vegyek helyette újat,mert legközelebb bünti lesz. Eddig úgy gondoltam júniusba megy műszakira, majd veszek helyette másikat. Jól rám ijesztettek a sünök,nem tudom merjek-e addig várni?