Segítséget szeretnék kérni, azoktól akinek van már tapasztalata egyes fék betéttel. Milyen márkát ajánlatok? ami korrekt áron van( ez alatt értem hogy se nem a legolcsóbb se nem a legdrágább) előre is köszi!
Lesz még! Nem tudom,hogy pontosan méri-e. Az apapjáratra jót mért, meg a szabályzás is annyi, amennyinek lennie kell. A gyertya kébelre kell rátekerni. 51,5x46,5mm
Sziasztok. Gumicsere előtt állok az sm-en.A conti attack sm gumikkal szemezek(120/70/17-150/60/17) Kérdésem lenne:van valakinek fenn,tapasztalatok? stb. köszi
A LED lámpa valamiért nem jól műxik...a parkirnál világit az országúti lámpa,országutinál meg a parkir.Máshogy meg nem lehet bekötni...nem értem mi a baj..vagy gyárilag rosszul vezetékelték.
arra mi is gyanakodtunk. nekem a motoromon a 2. üzemórájától fogva nyitott sportdob van, télen-nyáron használva volt, és SOHA nem kellett a karbihoz nyúlni.. egészen ennek a hibának a jelentkezéséig az elején hideg időben orvosolta a nagyobb fúvóka + tű fentebb + több levegő, de melegben úgy is előjött.. persze ettől nem kizárható, de inkább membrán
Kormány még mindig eladó a magasítóval és kézvédővel
Tamás! Norbi! Érdekel még titeket üzemóra számláló?!? Még 2 db van!
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
mobilcentrum2001@gmail.com
súberkocsi fedlap tömítése ha rossz (megkeményedik és falsot szív) az miatt is csinál ilyet,hogy lassan ejti vissza alapjáratra.