Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Ha nem lesz rossz idő, mi páran leugrunk Balatonról. :)
De szerintem csak 11 felé érkeznénk meg, mert nem akarunk hajnalba indulni.

Üdv.
az biztos! Merről jöttök? Kecskemét útban esik?
Úgy terveztük ha mindenki megérkezik Pusztavacsra, utána átnézünk Kecskemétre mekibe vagy valahol kajálunk ;) Nem fog esni szerintem! többen 15 kmről jönnek kb...
Hali.
Nekem van minden DRZ hez!
06-20-5-636-213
az első széria csak berúgós volt
Eladó D.I.D Rothewald lánc szerelő szerszám!

ÚJ! Dobozában.

Alkalmas a D.I.D láncok bontására és a szem nittelésére egyaránt és gyári minőségben dolgozhatunk vele. Hobbi felhasználásra és kisebb szervizeknek tökéletes.
A D.I.D 520, 525, 50 (530) és 532-es láncokhoz használható.

12000Ft- + posta 1000Ft-

Érd.: kgdrzs@hotmail.com
Kapjak durrdefektet, ha ez E-n van kickstarter :)
...majd 50ezeré' ebay-ről :)
igen, azon síktolattyús FCR karbi van, míg az S/SM pillangószelpes mikuni gyárilag.
Meg gondolom nagyobb karbi nem? :)
Cserére vagy kp.re gondoltal?:)
Oké .
Köszi.
nekem gyári enduro szettem van .hibátlan. Nézd meg az adatlapomon ha érdekel.
hát nekem sajnos csak nyár eleje óta van DRZ-m :D szóval még a gép is mondhatni új :D eddig csak melóba járásra használtam meg kb 4-5 alkalommal voltam vele terepen utcagumival :D Ismerősöm szólt ma erről a találkozóról és szombat szabadnap úgyis, szóval szerintem nincs akadálya :) Végig seggeljük ezt a 200km-t aztán remélem jó kis csapat verődik össze :D
E- nek magyobb kipuf-átmérő,hegyesebb vez-tengelyek,kevesebb elektronika...Jah,és kickstarter!
Tudom sokan kerdeztek mar toletek, de motorikusan milyen kulonbsegek vannak az E-s es az S-es Drz kozott? Miert erosseb az E-s?
160/60 5colos felnin befér simán. van egy gumim is érdekel?
Hali
Rendicsek, holnap kuldok emailt kepekkel! :)
Holnap felhivlak :)
Ha nem esik az eső,én is csatlakozom Hozzátok.
Program ötleek?
Euro-ring?
Kakucs-ring?
Pizza?
Senki nem volt itt, soha nem volt ilyen országos szervezés idáig. Mindenkinek új! de gyere! mert sokan visszamondták meló miatt....
Sziasztok. Valaki tud valamit konkrétabban a Pusztavacson lévő DRZ találkozóról? Esetleg ezelőtti években mi volt ott? Tudom hülye kérdés, de még soha nem voltam, viszont idén lehet hogy mennék, és csak érdeklődnék :)
Hali!
Engem érdekelne az sm szett. Ha érdekel a dolog dobj mailt és megdumáljuk. kiss.lajos28@upsmail.hu
Nekem van cross-szettem.
Sm-hez vettem,de nincs szivem összekenni sárral...
Lánckerék van hozzá,de féktárcsáim nincsenek.

hetven-237 negyvenkilenc96
A bikez.com szerint 2011-es az utolsó.
Köszi, ez biztató!