Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne tévesszen meg a fénykép!
elmúlt napokban itt járt barátom aki havi szinten jár románba kemény terepen motorozni, ő azt mondta ez még ott van a szeren, kicsit csalókás látszatra, mert nem sokban marad el a külső bütyök mérete a belsőtől! adok a szavára, többet látott már mint én!
de pár perc és lemérem neked!
vagy mondj egy olyan árat amiben lesz hátsó lánckerekem is,+ egy postaköltséget ha tudsz...csak kell keresnem valakit akinek van devizaszámlája mert ha sima magyar számlára utalok, 200 eurón bukok kb 5 - 6 ezret és az nem valami bizalomgerjesztő bár ez nem a te problémád,csak kicsit megkönnyítené a dolgokat ha esetleg lenne neked vagy valakinek a környezetedbe.
neharagudj hogy ezt mondom de az első gumi még úgy ahogy ,de a hátsót nem igen mondanám prímának ,szóval szerintem a gumi bizinsz nem érdekel.
nekem nem a legjobb ez a forint utalás....kb mennyi lenne a postaköltség?azért jó lenne ha valamennyit tudnál ebből engedni!
rolandsimon89@gmail.com
úgy tudom hogy az S és SM egy és ugyanaz, mivel hosszabb a segédváz, míg az E változaton kisebb a segédváz, és csak kacsafarkot raktak fel egy helyzetjelzővel.
google-ben meg tudod nézni
akkor kellene a lámpa ingyen

adj egy mail címet továbbítom havernak, annak kell egy gyári rendszámtartó
gondolom az s és az sm egyforma lehet
Gyári S!
Lámpa nélkül 5.000 ft, lámpával 5.000 ft
a hátsó sárvédő(rendszámtartó) lámpa nélkül mennyi?
gyári?
Eladó Suzuki Drz motyóim!
-első hátsó cross gumi 10.000 ft
- hátsó sárvédő 5.000 ft
- kormánymagosító 3.000 ft
- benzincsap 2.000 ft
- Leo Vince "E" szabványos dob 40.000 ft
- fékfolyadék tartályt védő alu lemez 2.000 ft
- kormánykapcsoló 7.000 ft
- Digitális Km óra , hozzá tartozó spirál és 4-5 db vezető 30.000 ft

Előre utalás vagy utánvételes posta megoldható. Az árak fixek!
06 30 635 9305
Gumit tudok adni nagyon prímát plusz 10.000 ft-ért ( ez már saját)
inkább magyar forintba ha utalsz, vagy esetleg utánvételes posta

pont nem erről szól az egész
aki félénk-óvatos az ne egykerekezzen
told neki ezerrel aztán amikor leveszik a gipszet lehet újrapróbálni
ha viszolyogsz ettől akkor inkább maradjon lent mindkét gumi
Csak azért nem akarok 2-esben mert ha valami gáz van, akkor letudjam tenni a lábamat. De majd óvatosan próbálkozok. Köszönöm!
gumik kb hány % osak?
ritkán veszek új belsőt
azt is kiszúrja bármi
pl a ténérében még az eredeti 89es irc belsők vannak
épp nemrég foltoztam meg a belső állományt
neked van deviza számlád?mert tudod most otthon elég jó az euró...és ha nem devizára utalom a dellát elég sokat bukok rajta.
Nem szedtem szét, éreztem hogy nehezebben megy a járgány, le néztem és láttam hogy lapos.
Haza jöttem, beraktam az enduro kerekeimet és mentem tovább
Egy új belső 3.000 ft egy használt jó állapotú ( szinte új) hátsó lánckerék 2.500 ( vagy csak nekem ? )
ezért lett 5.000 kevesebb az ára, amit eladás után fizetek ki cimborának!
milyen lánc?
defektet meg ragaszd már be neki, 200 ft egy folt
Már Én lealkudtam 65.000 ft-ről 60.000 ft-ra!
van hozzá vadi új első hátsó lánckerék és lánc
azt mondta cimbora hogy plusz 20.000 ft-ért oda adja!
mellékelek egy képet
le tudnád írni nekem az első hátsó lánckerék árát,plusz a láncét?amúgy neharagudj hogy ennyit kérdezek,csak tudod még itt leszek egy darabig, motorozni nem tudok addig, és nem akarok semmit elkapkodni!valahogy ez a defektes elsőkerék miatt nem lehetne belealkudni az árba a hátsó lánckereket?
Regen mikor mondtak hogy kuplung egykerek.azt hittem hogy valami vicc vagy mondas...kb ugy.mint az hogy kint van a kulsogumid
Regen mikor mondtak hogy kuplung egykerek.azt hittem hogy valami vicc vagy mondas...kb ugy.mint az hogy kint van a kulsogumid
Milyen áttételed van?
2.ban gázzal felveszem az elejét...amikor a holtponthoz közel ér akkor pakolok kuplung nélkül 3-at. +-ban lassabban emeli az elejét, könnyebb a gázzal játszani. Amikor eléri megint a holtpontot, dobom a négyest. Negyedikben meg kimegy a világból.

Egyesben azért nem jó próbálkozni, mert ott nagyon "hirtelen" a gáz.
Ha jó erős a vasad, meg jó az áttétel, 3-ban is lehet próbálkozni kicsit rákulungolva (ezt kevésbé ajánlom, mert nyirja a kuplungot is, meg az egész hajtásláncot)
Nem hanem az első!
figyelj! sokat szoktam adni venni, nem hiányzik nekem a rossz hírném, nem kenyerem senkit átbaszni, úgyhogy ha szar a szett és nem fedi az elmondottakat, akkor visszaküldöd!
Nem az enyém, barátomé, itt van nálam már régóta, ő haza nem akarja vinni, nekem meg csak lom, szüleim pakolgatják össze vissza.
Küllők nem hiányoznak, nem lötyögnek, nincs benne 888-as, felni szinte karcmentes, első tárcsa mintha új lenne.
Készítek ma nagy felbontású képeket és ide felrakom! Ennél többet nem tudok segíteni.