második motornak még elmegy ez az adat
nekem a kicsibe nem megy bele évi 1000tél több igaz alig használom
de
az biztos hogy amiket árulnak azoknak a jelentős többségében több van
ugyanaz mint a 20+éves túraendúrókban a 40ezer körüli méter
pl az xr4 sem volt sokat használva de abba is belement évi 3 ezer amikor még nem volt másik a háznál
és azért az átlagtól jóval kevesebbet használom, akinek eladtam az beletolt 8 ezret 1 év alatt
Ennyire kevés km-ert én sem hinnék el, de egy enduronál azért 4-5000 szerintem mé elfogadható/év. Én például tavaly elég keveset voltam itthon, nem is hajtottam bele 5000-nél többet sajnos. Szóval szerintem 30-40.000 km még hihető lehet.... (Bár az enyémet 21.000-rel vettem de még mindig elhiszem, hogy igaz :D )
Nézegetek eladó motorokat és ilyen 10 éves vasakban 9k kilométerek vannak..
Én ezt nem nagyon bírom felfogni.
Tehát évi 900km ért érdemes új motort venni?
Évi átlag 5-6k kilométert szoktam megtenni ha kiszámolom
2007-óta 45-50k kilométer van a seggembe motorral.
Egy év kihagyás is volt.
Létezik hogy ilyen keveset fut egy motor? 10 év alatt?
ELADÓ
Hátsó farok idom E betűs helyzetjelző , féklámpa , rendszámtábla világiasítás 10.000 -ft
És gyári drz 400 e kuplung lamella kereken 3 mm tolómerővel mérve 5000 km ment és lecseréltem pedig nem is kellet volna , hülye vagyok EBC dobozba van mert azt vetem de elvitték motort és ez meg maradt ára 13.000 -ft
őt kell megkérdezni, a helyzet bonyolultságától függ
a hondáé 15 volt
huskynak 40 volt az első-hátsó de ezekben nem csak a szimering lett cserélve hanem volt nagyobb javítás is
ELADÓ
Hátsó farok idom E betűs helyzetjelző , féklámpa , rendszámtábla világiasítás 10.000 -ft
Drz hátsó lánckerék új 48 fogas 3500 - ft
Drz első fékbetét új bontatlan 3500- ft
Sziasztok! van nekem egy suzuki goose 350-em ami dr 350 blokkal van szerelve gyárilag és 33 paci. Szeretném ha picit erősebb lenne.Ebben szeretnék tippeket , trükköket és tanácsokat kérni a dr-esektől. hengerfej , karbi stb... Előre is köszönöm
ja és nem valami sufni műhely, széttúrja, megnézi mi a hiba aztán elküldi az árajánlatot
telóval meg jön a munkalap meg a jótanács hogy mit csinálj hogy legközelebb ne kerüljön ennyibe
nekem csika csinálta a hondáét is meg a huskyét is
a honda az valami hihetetlen jó lett, a huskyról nem tudok nyilatkozni mert azóta egyszer mentem a motorral pár km távot akkor is tiszta jég volt minden szóval szinte csak alapjáraton pötyögtem
nekem a kicsibe nem megy bele évi 1000tél több igaz alig használom
de
az biztos hogy amiket árulnak azoknak a jelentős többségében több van
ugyanaz mint a 20+éves túraendúrókban a 40ezer körüli méter
pl az xr4 sem volt sokat használva de abba is belement évi 3 ezer amikor még nem volt másik a háznál
és azért az átlagtól jóval kevesebbet használom, akinek eladtam az beletolt 8 ezret 1 év alatt