Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, pont ez az, hogy nagyon tetszik az SM, csak az erejével nem vagyok megelégedve..
Hát azért kicsit jobban ki van hegyezve mint az SM. Igazából szerintem utcára jobb az SM nem csak kerékbe különbözik és lóerőbe SM-re fordított telót raktak azt hiszem a villa szög is más talán meredekebb, hogy fordulékonyabb legyen (de erre nem vennék mérget). Szerintem a DRZ-be a megbízhatóság a legjobb elég jó konstrukció igaz nem lóerő bajnok, de utcára bőven elég ha nem egy lerúgott, szét ugrált kókányolt vackot veszel 4-500eFt-ért hanem jó állapotút akkor nem is fog ott hagyni sehol.
Sziasztok!
Supermoto vásárlás előtt állok és nagyon szemezgetek a DRZ 400 E-vel, mert fateromnak is volt egy ilyen vasa, amivel nagyon sokat motoroztam és imádtam, csak azon enduro szett volt. Kipróbáltam az SM-et is, de sokkal gyengébbnek éreztem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy az E egy supermoto szettel ugyanolyan jó és megbízható lehet akár hosszabb távon is, mint a gyári SM?
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok! Megtudnátol mutatni hogy a képen látható alkatrész gyárilag hogy néz ki? Szerintem az enyémen lévő az nem egészen gyári megoldás
Köszi a választ.
Igen a noname kínai szerintem sem ér semmit.
Ha komolyabb megoldás érdekelne, akkor szerintem MOSFET-es szabályzót érdemesebb venni véleményem szerint valami márkásabbat (Pl.: Shindengen).
Megcsináltam....eløtte torpant melegben, hidegen fulladt, leállt, gázelvételkor tartotta a a fordulatot, 3x3 után minden hiba elmúlt...
méretek..... az átfolyása a fúvókának mm ben
Hello, bontottat rendeltem ebayen, meg szintén bontottat vettem egy arctól itthon. Mibdkettő gyári. Az egyiket beraktam, az jó, a másik még útban van.
Szükséged lenne feszre? A noname kínaiakban nem bízom, a márkás utángyártottakat nem ismerem. Nekem ez a harmadik feszem, tartaléknak vettem a negyediket...valami bujkál a motoromban villanyilag...
Szia lynty!
Megkérdezhetem milyen fesszabályzót rendeltél? Diódahidas vagy MOSFET-es? Meg milyen márka Shindengen vagy más? Honnét rendelted? Esetleg hány A-s?
Köszi előre is a választ!
Segítséget kérnék a tűszelep méretét illetően is. fcr 39-es karbiba kellene rendelnem de 3 különböző méret van fent neten 2.0 , 3.2 és 3.8. ez milyen mérete a tűszelepnek ? és melyik kell bele? köszi
nem tudom mekkora a gyári, nekemvan pár fúvókám amit eladnék lehet...
ebay, FCR 39 MX karbibavaló.
Szia! hol vetted? és milyen drz-be?
Segítsetek plíííz! ! E-s dörzibe gyári méretű főfúvókát hol lehet kapni reális áron? Illetve ennek mekkora a pontos mérete?
Jaja de attól csak több levegőt kap benzin is kéne mellé.
Nem is ilyen igénytelenül szétvagdosni akarom.
Lehet kapni bepattintható "szellőzőt". Mint a képen ami még jól is néz ki.
Nem hiszem, hogy eladom patika állapotú és most kapott egy kis optikai tuningot is kicsit gatyába ráztam a szezonra.

Bár őszintén szólva a motort csak akkor érdemes komolyabban tuningolni ha már nem tudod mire szórni a pénzt.
Új kipuff, új karbi, nagyobb henger és hipp-hopp ugrott 4-500eFt.
És max nyertél vele 8-10 lóerőt. Igazából értelmetlen. Akkor inkább vennék egy v2-es SXV ami olyan 70lóerő alapból aztán azon nem kell semmit tuningolni. (de gondolom olyan megbízható is olasz..)
Vedd le a légszűrő fedelét nézd meg ,hogy jobban megy-e és eldöntöd kivágjad-e.
De ha árulod kár szétfaragni.
3x3 még mindig nem csinálta meg senki?
Már törik magukat a gépek
120/100 - 18
új
13 e ft
2db van
Igen van!
De inkàbb hívj mert ritkán vagyok gèp közelben!
ÚJ Continental ContiAttack SM 120/70r17 -es supermoto első gumi eladó
2014 év végi
27000Ft

Tel.: 30-5183461
Ülés van? Nem baj ha szakadt, csak a felfogás legyen ép
Köszi, már rendeltem egyet...
Hali
Nekem van!
20-5-636-213
Ja, és ne feledd, a Dynojet kit-ek amerikai DRZ-kre lettek kitalálva, tehát az instrukciók, amik vele érkeznek, nem biztos hogy jók lesznek a hazai DRZ-re, úgyhogy próbálkozni kell a fúvókákkal.
Ugyanis az amerika DRZ S/SM Mikuni karbija ugyanaz mint a európai modellé, kivéve:
Pilot Air Jet- amerikaiban 135-ös, EU modell- 165-ös.
Amerikai 135-ös PAJ part number: 09492-27010
Amerikain nincs solenoid.
Továbbá PAIR szelepjük sincs.
A Dynojet kitben viszont csak főfúvókák vannak. (main jet, meg a tűk) Pilot air jetek nincsenek, csak amerikából tudod megrendelni a Suzukitól.
Az alapjárati fúvóka pedig egy harmadik dolog.
A pilot air jet az ábrán a 43-as.