Cső Doki! lehetne egy kérésem? Tudnál nekem csinálni egy pár képet arról hogy hogy van felrakva az irányjelző meg a rendszám a motorra? igazából az irányjelző érdekelne. Hogy kíváncsi vagyok hogy hogyan tudnám szépen megoldani... Előre is köszönöm
Csá Mihu! Na egyszer már megállítottak az Interspar parkolóba, ott az első az volt hogy 8! indexelést hagytam ki az utolsó két körben utána nézték a rendszámot, majd ajánlatot tettek A. visszahajtom a rendszámot, majd pedig eltakarodok örökre, vagy feljelentenek a rendszám miatt, plusz 8x 5ezer az index miatt. Hát akkor mondtam hogy az A-t választanám
Hát én 48-ért vettem. Attól függ az ára hogy ki milyen formát akar, milyen mintázatú legyen, meg milyen legyen a dob vége. Meg én kértem pluszba egy olyan folytást amit csak bele kell dugni a végébe és 1 csavarral rögzíteni. Akkor olyan hangja van mint a gyárinak.
Az enyémen is így állt a rendszám, ugyanúgy lemezből csináltam én is. Csak visszahajtatták velem a rendőrök. Azt mondták, vagy visszahajtom most, vagy fizetek 20.000 HUF-ot, hát visszahajtottam!
Köszi neked is a tippet!
Valahogy így fogom én is megcsinálni csak a rendszámot én nem rakom fel,mert csak terepen használom a gépet,ott meg ha borulok (elő szokott fordulni,most is el van tőrve a bokám) nem akarom hogy össze vissza görbüljön a rendszám!
szeva doki.jolnéz ki a táblatartod de ha a szerv igazoltat.nemfogtok eljutni a forgalmiig nert meglátja a rendszámtáblát ésmár szedetiis le veled.vanám ilyen genya rendör.de fasza.
Én gyári SM-en cseréltem le az egész hátulját, mert kurva ronda volt. Fogtam levettem az egész rendszámtartó meg lámpakonzolt lámpástól mindenestől, sőt még a sisak zárat is az oldaláról.
Aztán vettem egy ledes lámpát amiben van féklámpa is (3 vezetékes) kb 8 rugóért, meg vettem 2 pár ledes indexet + indexrelét, és fogtam egy darab lemezt abból meg vágtam rendszámtartót. Aztán fogtam a rendszámot, böktem rá két lyukat, és felcsavartam a lemezre. Így nem zörög :D
Az indexeket pedig beleraktam azokba a fülekbe a hátsó sárvédőn, ami gyárilag a hátsó lámpatartós faszságot fogta.
Viszont én 1mm vastag krómlemezt használtam ennek az az előnyös tulajdonsága, hogy oda hajtod ahova akarod, sőőt menet közbe folyamatosan hintázik, nincs az a trafipax ami ezt lefényképezi
Hátránya, hogy fél évente kb megreped a sok rezonanciától, és akkor cserélni kell.
Rendszámtábla-világítás pedig maga a lámpa fénye.
Hát am nekem a lámpa az állítólag olyan 5-6 ezer FT... :D Rendszámtartónak meg valami formás kis lemezt fágsz és felcsavarozod :D szal nem nagy drágaság ez a megoldás. De nekem nagyon tetszik... Csak így meg rendszámvilágítás nincs.
Figyi a gyári 22ezer forint mindenestől!4500 a tartó és 17500 a ledsor!Szal nem igazán éri meg!Van egy oldal ahol vannak f..sza kinézetűek és aránylag nem drágán: Itt találsz
Nekemis tetszett az a lámpa ami az E-n van az a ledes. Csak én amikor megvettem az enyémre így volt felszerelve egy ledes lámpa meg a rendszámtartó is jó :P És én meghagytam így
Köszönöm a képeket!
Ezt én nagyon elcsesztem,mert én a E-s rendszámtartóra gondoltam a ledes lámpával arra írtam,hogy (farokidom)!
Balfasz voltam boccs!
Akkor megkérdezem így az E-s verzió ledes rendszámtartóját fel lehet rakni az S-es verzióra?
ha kicsit utoléri magát a kincstár, fel is hívom őket...
Valahogy így fogom én is megcsinálni csak a rendszámot én nem rakom fel,mert csak terepen használom a gépet,ott meg ha borulok (elő szokott fordulni,most is el van tőrve a bokám) nem akarom hogy össze vissza görbüljön a rendszám!
Aztán vettem egy ledes lámpát amiben van féklámpa is (3 vezetékes) kb 8 rugóért, meg vettem 2 pár ledes indexet + indexrelét, és fogtam egy darab lemezt abból meg vágtam rendszámtartót. Aztán fogtam a rendszámot, böktem rá két lyukat, és felcsavartam a lemezre. Így nem zörög :D
Az indexeket pedig beleraktam azokba a fülekbe a hátsó sárvédőn, ami gyárilag a hátsó lámpatartós faszságot fogta.
Viszont én 1mm vastag krómlemezt használtam ennek az az előnyös tulajdonsága, hogy oda hajtod ahova akarod, sőőt menet közbe folyamatosan hintázik, nincs az a trafipax ami ezt lefényképezi
Hátránya, hogy fél évente kb megreped a sok rezonanciától, és akkor cserélni kell.
Rendszámtábla-világítás pedig maga a lámpa fénye.
néztem már a honlapjukat, de árakat nem írnak
Kb mennyibe kerülhet?
Igen fellehet, csak kikell fúrni a sárvédőt amin a ledes lámpa van és feltod csavarozni elvileg!
Köszönöm a képeket!
Ezt én nagyon elcsesztem,mert én a E-s rendszámtartóra gondoltam a ledes lámpával arra írtam,hogy (farokidom)!
Balfasz voltam boccs!
Akkor megkérdezem így az E-s verzió ledes rendszámtartóját fel lehet rakni az S-es verzióra?