Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is az van. Nekem most melegszik a pincébe lent fűtök rá egy kicsit meg feltöltöm az akksiját és reccs.
aha,már be is indult.szerintem beindult volna anélkül is de minek kínozzam?hálás gép,sose hagy cserben!
Jól látom hogy neked is Raptor kipuffod van?
na most én nyomom a hőlégfuvózást
Énis 14-est tettem előre asszem.
Ugyanitt DR-Z re komplett UFO idomszett (új) 25990.-ft ért

bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Sziasztok!
Suzuki DR-Z re matricaszettek eladók!
Ára:9990.-ft, Akár postán vagy futárral.
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
ktm nél is hasonló a helyzet

dellorto, mikuni

FCR
láttam a képeid,kaszkadőrnek készülsz?vigyázz magadra!
Hali mindenki!
Eladó egy nagyon megkémílt, karbantartott, frissen szervizelt Suzuki dr 650!Sajnos időhiány miatt eladó!
Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
Nem nem engem láttál tegnap a kúton!:) Én szigethalmi vagyok és innen helyből vettem a motort az egyik barátomé volt:)
2 féle van:
mikuni BSR36

keihin FCR39
Eddig az elsőt próbálgattam, mert lett rá szerkesztve egy km óra meghajtás....(tudtam szerezni NSR meghajtót, annak fel lett furva a tengely lyuk a megfelelő mértetre,mert kisebb volt,igaz ellentétes irányba hajt, de digit kmóra miatt tök mind1)Az első tárcsát most szabályoztatom le esztergályossal,meg a hátsó lánckerékhez is készíti a távtartót....Jövő héten megjönnek rá az új gumik is...ugyhogy összeáll azért lassacskán amire kell :D.....köszi az érdeklődést! Jah és neked nem volt túl kicsi hátulra a 36-os lánckerék?Én előre 15-ös helyett 13-asat vettem azért...
Annyit tudok segiteni,h sokat járok Pestre, ott tudnánk találkozni, vagy a cégünk kamionjai jövő héttő heti 1 alkalommal rakodnak Békécsabán, és ők el tudnák hozni.
thx!
Tényleg nagyon szép lett, gratula!
Megnéztem, röpke 430km a távolság. Meglátom még, hogy hogy lesz, mert azért ezt az utat kétszer oda-vissza megtenni nem kevés idő, meg lóvé sem...
Köszi! www.motostyling.hu - ról rendeltem, volt nekik raktáron, 2 napon belül megérkezett
szép a mocid. hol vetted azt a fasza fejidomot?
Szeva Balázs!
Próbáltad már bepajszerolni a kerekeket?Bár most elég hideg van aszfaltra menni.
Csak azért kérdem, h a méretek jok-e!?
Köszi!
A sárvédő gyári, van rövidebb SM is, csak most nincs kedvem szerelgetni. Hideg van
Szépek a felnik!
áá összeált a gép űűűberfasza!
csak nekem az a sárvédő nem jön be