Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg nem e ütöttél el valamit!
meg probálom mégegyszer
Semmi gond mind1 hogy írod tudjuk hogy rám gondoltál ...
csá,nem jött át 1kép se!hideg volt esett a hó de fasza volt!
helyzetjelentés esetleg kép,?,
szkolko forint?
Csumi itt is vagyok, nem volt hideg Bugyin ?
ííí elírtam.. Jhonny Bocsánat
íííí. Most nézem hogy nem is látszik annyira. Na de Johnny-tól loptam képet Nekem is ilyen van mint ami ezen felül
Sziasztok! Ha esetleg van valakinek egy eladó gyújtáselektronikája DRZ-E-hez való, érdekelne. Az ülés alatti kis fekete dobozra gondolok. Köszi.
új szó BURUJA mit jelent?
Na végre valami buruja!:) Tegnap tartott Kornél is edzést Bugyin ki akartam menni de a torkom még mindig szoba fogságba tart
hooool van.....? nem látom
Pedig én is akarok majd rendelni 45 fokosba, majd várhatok rá én is egy hónapot...
váááá ez az idő..... És a rendszámtartó is jöhetne már.... :S Ha valakit érdekel akkor van egy eladó hátsó lámpám. Kép van az adatlapomon. E-re féklámpának tökéletes. E-s szabvány
Van ilyen gumim eladó ,2 napig volt fent de levetettem mert szerintem szar!
nekem pont a lámpa kellene,műanyag idom nem.
Hali srácok!
Ezekről a gumikról mi a véleményetek?Most kezdek el supermotózni és nem tom milyen gumik a jók, nem értek hozzájuk!
Nekem olyan gumi kéne ami faszán tapad szárazon, de nem fikázok be vele 2 személlyel sem egy kis eső miatt!
Jhonny!

Én még csak tapogatózom.
Szeretném átszerelni a tavasszal a gépet sm-re, és érdeklődök az árak felől..
Szerintem ugorj rá, a TIED.
Az az összekötő engem is érdekelne ha esetleg KLMSZABI-nak nem kell majd ... thx
Hali
Nekem E dobra lenne szükségem mert az egy az egyben fölmegy a gépre az S -est pedig faragni kell hogy paszoljon ... , de azért köszönöm .
Együtt szeretném eladni, mivel utána nem tudok mit kezdeni, ami megmarad...
Hello a fejidom lámpa nélkül mennyibe van?
Szia jhonny!Nekem van egy DRZ 400s gyári kipufogóm ha érdekel!Hívj fel és megbeszéljük az árát ha még aktuális!06 70 292 46 59