Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóó reggelt mindenkinek!
váááááá.... Akkor jövő hétre nekem is megjön.. legalábbis remélem.
Nekem van egy folytatlan gyári dobom, amivel hangosabb mint gyárilag, de am jó hangja van vele... A katalizátor benne van, meg kívülről semmit nem venni rajta észre...
Hali
Ez szten tulaj függő, hogy milyet akar ... (forma, hang esetleg teljesítmény növelés stb.)
Szép estét !
Az S-es típusra milyen kipufogót ajánlotok ?
Gyáritól messze van, de azért köszönöm ...
Pénteken jönnek meg, most úgy néz ki, meg utána még ugye a posta... legalábbis nekem!
Azelőtt semmiképp nem lesz senkinek
ugynézki mintha gyári lenne szép munka
Jól akartad te azt... Az nem baj hogy fehér. Csak az a baj hogy hideg, meg még csúszik is. Legyen már tavasz!
vagyis ezt--- nem akartam
Nálunk meg megint esett egész délután... Minden tiszta fehér
Jó estét !
Erről az oldalról mi a véleményetek ? : http://www.ddgraphics.co.uk/in...
Van választék .
Sokba kerülne a megrendelése ?
Itt meg kb. 10cm. De már olvad Hétvégére remélem nyoma sem lesz...
Good Night mindekinek !

egy centi hóó se esett így pénteken kimegyek veretek eggyet mert nem birom tovább nekem az 5 fok már szinte nyár !
Rendben!
Hello!A deklivédő domború,préselt.Lánckerekem 46,47 van aluból,illetve 45,46,47,48 acélból.44-est már csak acélból tudok csináltatni pár nap alatt.
Nekem is most csinálják fateromék!Ha tökéletes lesz akkor tok csináltatni akinek szüksége van rá!Kb 5000-ért csinálják!De ha valaki cagiva mito felniket dob az E alá annak távtartókat is tudok küldeni!
Szia Trobee!
Akkor az engem is érdekelne
Hello! 5 ezer.
Itt nincs hajlítva semmi csak kivan vágva, meg kifúrva meg keréktől függő hogy hegeszteni kell-e vagy sem, marni házilag lehet ha van marógép ami sztem nincs senkinél csak a szakembereknél, azt is megtudnám csináltatni, mert van alu tömböm, de az költséges is meg nem tudni mennyi időn belül lenne készen...
Jó látom,a te adaptered kb sík, úgyhogy értelmetlen volt a technológiai kérdésem...
Ha megvannak a méretek kereshetlek ez ügyben?Ha igen akkor küldj egy számot és hogy mennyibe kerülne!köszi
A gyári tárcsával totál egy síkban van nekem a nagy tárcsa.. de gondolom ez egyáltalán nem kelle h így legyen...
Hello Jhonny! És milyen technológiával készült a tied? Melegen hajlítás? Hegesztés? Az aluminium-marás kicsit problémás házilag...
Az enyém az ilyen ez a második amit csináltam, tudni kell hozzá hog ya gyári tárcsához viszonyítva melyik irányba ( jobb vagy bal ) hány mm el van eltolva a tárcsa, meg hogy mekkora az átmérője.