én is láttam, nem figyeltem, volt rajta müszerfal?
tudtommal olaszban hozzátartozik a modellpalettához ez, hogy legyen egy DRZ-nél versenyre alkalmasabb enduro
Hajo mindenkinek! Lemaradtam 2napot az olvasással. Láttam elindítottam a kép lavinát de örülök neki bár most meg fáj a szivem! gyönyörőek a mocik grat mindenkinek! Küri bakker brutál a dobod! Ha valaki tudja hogy lehet hirdetést leszedni az irja már le legyenszives mert nem eladó már a dobom,mert összekókányoltam az fmf leömlővel. Nagyon szeretm a dobomat,de rendesen beszoptam vele,hogy nem lehetett hozzá könyököt kapni. Az a levegőállító szar érdekelne engem is.majd egy árat hagy kérjek. Szerintem skacok a mi fórumunk a legkirályabb! olvasgattam bele a többibe de megy némelyikbe olyan gusztustalankodás hogy csoda! Itt meg mindenki segít a másiknak ha tud nem pedig a villogás megy meg az irigykedés! Maradjonis így és mocizzunk nagyokat! JÖJJÖN A JÓIDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
szewasztok ...lécci mondjátok már szerintetek hol a legjobb drz alkatrész elérés....gondolom úgy, hogy van rögtön polcon sokminden...és persze nem túl drága ..de ez nem annyira érdekes, inkább a gyorsaság ami fontos lenne most.......köszi
tudtommal olaszban hozzátartozik a modellpalettához ez, hogy legyen egy DRZ-nél versenyre alkalmasabb enduro
én ma voltam kint gépelni rendszám nélkül hát ez van most igy sikerült
na jók legyetek és jóó szombat esti bulit!
Csákányi lacibácsi
Dávid neked hogyan állították be a karbidat optimális értékre a dyno után?