Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem járt valaki közületek szombaton délután az M5-ös autópálya mellett?
Volt egy yamaha ha jól láttam egy ktm,és egy drz!
Nem innen volt valaki?
Köszi Dávid! Sokan mondták, h gixxer után minek vettem DRZ-t?! Hát ezért!
Ilyen van az enyémben, csak Wiseco
Ez sem rossz.
Szerintem ez a régebbi változata.

Kukkantsatok már erre a yoshi dörrentőre !
http://www.yoshimura-rd.com/t-...
itt az újabb álom! (Máté te menj a fa....ba )

Na megvan a tapasztalat a dynoval! Kibba...szott jóóó! Végre ma jo idővolt,és sikerült kerülni 1et. Naggyon király lett a gép. Nyomtam gyári sm-mel versenytis,és jött is a különbség szépen. Jo nyomatékos,középtályon nincs már a megtorpanás,föntröl pedig jol rátolt erőbe. Nem bántam meg.!
Böcsi ha kell majd a dyno az smbe, irj e-mailt,( szucso@hotmail.com) az árat megdumáljuk szerintem.
GRATULA (Akkor lehet hogy a Janának 1- el kevesebszer órdítotunk )
voltunk csak az elenkezö irányba de az is kemény volt
Gratula ,sajnálom, hogy nemtudtam elmenni szurkolni de ami késik nem múlik !
Sziasztok.

segítség kellene: 65-ös furattávú BREMBO féknyerget tenék fel fordított telóra 320-as tárcsához.
kaptam ugyan hozzá konzolt,de ez tuti nem ilyen telón volt.
esetleg rajza nincs véletlenül valakinek?
üdv :csaba
Nagyon sok DRZ-t láttam!Közületek volt valaki?
Drz 74 Family-nek Köszönjük a sok-sok biztatást,nagyon jól esett!
Sajnos csak a 8.helyig lett elég.A népes mezőnyből pár szlovák és pár tökösebb magyar legény befúrt elém.Tavaly defektes kerékkel is 8.lettem ha jól emlékszem.
A Jana 14.lett!
Hali itt van pár kép a SÓSKÚTI endurocrossról (töbit majd késöb)
Sziasztok!
Elkezdtem ma az olajcserét és persze a gyújtás csavarok beragasztását. De valahonnan kiesett a képen látható kb 3cm hosszú rudacska! Találkoztatok már vele? Nem hiszem, h a blokkból esett ki, mert nem volt olajos. Meg nem is sima teljesen. Lehet, hogy csak a kartervédőből esett ki
köszi, akkor megnyugodtam tényleg :) dobot sajna nem tudom, esetleg ilyen sörös pályázat nem volt kiirva a lábtartora?:D
mindenki benézi :D
MX Time, 2007. január-február
Na most már azt is tudom hogy DT lábtartó... :)
Egyébként 2 személyre van vizsgáztatva, de már így vettem, ne kérdezd hogy lehet! El lehet rajta férni, de csak 50 kilós nővel próbáltam :)
Dobra jöhetnek a tippek.
Elsöre én is bemartam,de rákérdeztem a Suzukisuknál
aha erem koszi
köszi!
szia! látom DT hátso lábtarto van a DRZ-den, igy van levizsgáztatva két személyre? jol elfértek rajta ketten?
No, a sikeres tárcsabeazonosítási akció után (nsr 125) kedvet kaptam további alkatrészek fórumos megosztásához is. Aki megmondja milyen dobom van, kap egy sört :) Magam sem tudom... Ami nem látszik, de tuti hogy nyitott dobról van szó, anyaga karbon, szokásos perforált belsőcső, körülötte üveggyapot, saját kezűleg tömve, szegecselt végek. Na mi lehet ez?