Mad Bikers Team által szervezett motoros találkozó, és házi bajnokság Alapon. Volt itt a fórumon is plakát róla.
Mély homokos cross pálya, szűk erdei rész, akadályok:
- gumis árok, rönkök, saras árok, leásott kamion gumik.....
állat volt. Vissza is akarunk menni, de akkor már Helles barátom is megtiszteli a társaságunkat ( REMÉLEM ).
Ez biztos, vagy csak gondolod? (Nem kötözködésképpen, tényleg érdekel!) Mert elméletileg az is lehet, hogy más a km-óra kihajtás áttétele az SM keréken és nincs szükség szofveres beavatkozásra. Szerintem ez logikus lenne.
Egyébként ezt a képet raktam be én is kb. egy oldallal ez előtt. Szerintem ez lehet a válasz phoenix87 napiszámlálós problémájára is.
ez nagyon szép, nekem eszembe se jutott, hogy egy két képet itt is kelet volna csinálni. (az izgalom közrejátszott ) + ti úgy mentetek itt a kaptatókon fel- le mint más egyenes úton se megy ennyire stabilan.
kokodrz szevsz öszefuthatnánk valamikor én bökönyi vagyok ha goindolod mehetnénk valmerre mocizni 1 et meg szivesen meg ismerkednék veled 1x érdeklődtem a mocid iránt de sajna csak csrébe tudtam az előző mocimat elsütni 1 dr600-ra msn cimem jozsika2002@hotmail.com
Ezért akarok bele nagyobb fuvókát.
Csak azt nem tudom hogy mekkorát tegyek bele.
nem értem hogy mi baja lehetett meg nem tudom menyi km van benne......
Ki volt az a nem normális, aki ma 18:02kor a Gyömrői és az Újhegyi út találkozásánál repesztett a homlokáig feltolt feltolt bukóval?
Gyárilag mekkora fuvóka van
az S-es tipusba ?
Remélem tudja valaki !
Kössz !
Am ha már mindenki kirakja a fekete DRZ-s képeket itt egy kék is... Még a szép ép állapotban :(
De két hét és újra a régi :P
lehet
hozzá vagyok szokva a dombokhoz
Mély homokos cross pálya, szűk erdei rész, akadályok:
- gumis árok, rönkök, saras árok, leásott kamion gumik.....
állat volt. Vissza is akarunk menni, de akkor már Helles barátom is megtiszteli a társaságunkat ( REMÉLEM ).
Egyébként ezt a képet raktam be én is kb. egy oldallal ez előtt. Szerintem ez lehet a válasz phoenix87 napiszámlálós problémájára is.
ezt láttátok volna
nem is olyan rég
Mérj benne kompressziót és akkor megtudod hogy milyen a tömítettsége.
én biztos agyvérzést kapnák ha ellopnák