A party önköltséges, amit mint mndemhol ugy oldunk meg hogy a kaja közös........ennek az árát szétdojuk annyival ahányan vagyunk.............
Ez tavaly valami 800-1000ft volt?
(volt benne Pörkölt, Halászlé, Csúsza)
Az itókát pedig mindenki maga fizeti...........(vay az is benne volt? már nem emlékszem)
valamikor valahol találkozik egy csapat.....és más helyeken is.......
onnan gurulás SOLTRA a Plusz parkolóba (FŐ TALIHELY)..............
Onnan irány BAJA.........
No most vagy megtámadjuk a "SZMÖRE" kocsmát vagy irány a Sugó part.........és ott bográcsozunk? EZt majd Teddyvel lekonzultálom..........
Eszünk, iszunk, dumálunk...............
Esetleg befigyel egy torta? Hiszen az AKMT áprilisban már Nagycsoportos (5 éves)
És délután irány haza............
Ha márciusra már JÓ az idő?
akkor részemről lehet 2 napos is..............bár szállás ügyben ismét a maci tippe kell, valami occó bricshelyre........
Akkor pl aki tud lejön szombaton, motorozunk a környéken (pl Szeged, Mohács..stb)...és vasárnap a nagy buli után irány haza.........
Sehogy, mert csitt a neve:-)))))
Amugy a sok irkálás közben Én okosítom is magam.........
Plusz ehhez hozzá jön, hogy ez egy hosszú történet, de Ő már csak sárkány, Én meg az ördög........
Ha majd összebratyizunk jobban akkor meglátod a szitut.........
Alapeset: A házasság az élet nagy átverése.......a többit már szerintem vágod..........
Még kell 2db BANDITA póló rendelés hogy az TUTIRA legyen:-)))))
Szóval Dzsoki, Darázs....többiek? nem kell 1-1 Bandita póló? eddig 8 van:-)
A saját fórumban lehet rendelni.........szóval akinek kell valami az ott írja be.
Eriknek köszönhetően lesznek színesek is, hiszen kapásból olyanokat rendelt:-)
Amugy ide is leírom (meg a saját fórumba is majd)
Évadnyitás: 2008. március 17 vasárnap (de lehet hogy 16-17?)
VAGY 2008. április 14 vasárnap
Helyszín BAJA
A program neve: A "LÉ" napja 2
A pólók itt kerülnek majd átadásra - mivel a MAISTRO személyesen hozza fel nekünk ismét:-)
Ezért..............
- Aki rendel annak február 28.-áig van/lesz lehetősége elutani a számlámra
- ha máris utalni akar valaki akkor 1600ft/db -ot utaljon Udvarhelyi Zoltán, OTP, 11773425-30624746
- a végén mikor pontos lesz az összeg akkor elszámolunk , vagyis vissza adok
- 25db-tól már csak 1250ft! és jelenleg már van 13db
- a színes pólók 200ft-al drágábbak!
- Én március 1.-én utalom tovább a MESTERnek egyben az összeget (ugyan úgy mint eddig is - mert máshogy nem tud számlázni)
- Aki február 28-áig nem utal, fizet annak a rendelése semmis.......
ITT NE RENDELJ! mert abból csak össze-visszaság lesz!
Regisztrálj a saját fórumba (AKMT) és ott rendelhetsz a megfelelő topicban
A rendelésnél add meg a megfelelő helyre:
NICKNÉV (Blue) - DARAB(2db) - SZÍN(Fekete) - Méret(XXXL)
Ha extra póló kell - V nyakú, madzag pántos....stb akkor azt is jelezd
Jó választás volt gratula hozzá de az igaz BANDIT az fekete, de ez mindenkinek a saját szájíze szerint alakul.
Egyébként amikor én vettem akor is előző évi (K5) modellt ( ez februárban volt) ami szintén ABS-s típus volt odaadták alapárban amin se idom se ABS nem volt és még kaptam 100 ezer ft kedvezményt is.
Gratula mégegyszer most még a választáshoz .
Évadnyitóra átalakulnak a GS-ek
Esso huzzá bele te is !
Egyenlőre nincs konkrét terv,mert hát kivel?De akad itt ajánlat bőven .Egy hosszabb külföldi túrát mindenképp bevállalok.Végül is nekem édes mindegy,csak mocizzak.
Mai naptól számitva kemény 6 hétig NEM TUDOM ELŐVENNI A MOCIT!Nincs aki kiszedje onnan,Uram és parancsolóm meg addig nem jön haza.Mondjuk most hogy kész lett a mocim,nem szeretném mégegyszer újrafényeztetni meg minden.Gyűjtögetem a pénzem a nyárra,de nem a javitásra!
Az eső nem volt gond, csak a mellékelt 4-5 fok nem kellett volna, meg a trutyis út.........
Szegény Janó el is dobta ekkor a Hornit.......aminek az ülés alatti idoma bánta........
Nekem meg 0km-es volt a gumim....az még jobban csúszkált.........
Szóval erre mondtam, hogy még 1 ilyenben nem veszek részt.
Ha útközben elkap az eső - hát istenem:-), de ha tudom hogy az egész út során ez vár rám, akkor inkább lemondom.
Eddig papirkutyáztam Én is, de sajnos anyagilag nem éri meg ......sem a baleset, sem egy szimpla betegség miatti jövedelemkiesés.........
Kend! Magácska meg eleve hogy mocizna? Egész télen gyúrt, hogy egyedül cibálja ki a busát a nappaliból?
Most mondjam azt hogy ezt már megmondtuk? Hiszen a leírásod, képek alapján NEM LEHETTÉL TE A HIBÁS..............aki meg ennek elenkezőjét mondja az készüljön fel egy alapos verésre:-)))))
A GS500-AKMT-GSF családdal senki nem szórakozhat büntetlenül
Nekem olyan 1 óra 40 perc-2 óra szokott lenni, de ugye Én Adonyig jövök csak (Baja- DunaX - Dunahid - 6-os - Adony) és ez valami 150km csak......
esSOnak ez már olyan 260-280km (vagyis 520-560km)
A party önköltséges, amit mint mndemhol ugy oldunk meg hogy a kaja közös........ennek az árát szétdojuk annyival ahányan vagyunk.............
Ez tavaly valami 800-1000ft volt?
(volt benne Pörkölt, Halászlé, Csúsza)
Az itókát pedig mindenki maga fizeti...........(vay az is benne volt? már nem emlékszem)
NEM ODA_VISSZA értettem
http://bole.extra.hu/bluevidi/...
valamikor valahol találkozik egy csapat.....és más helyeken is.......
onnan gurulás SOLTRA a Plusz parkolóba (FŐ TALIHELY)..............
Onnan irány BAJA.........
No most vagy megtámadjuk a "SZMÖRE" kocsmát vagy irány a Sugó part.........és ott bográcsozunk? EZt majd Teddyvel lekonzultálom..........
Eszünk, iszunk, dumálunk...............
Esetleg befigyel egy torta? Hiszen az AKMT áprilisban már Nagycsoportos (5 éves)
És délután irány haza............
Ha márciusra már JÓ az idő?
akkor részemről lehet 2 napos is..............bár szállás ügyben ismét a maci tippe kell, valami occó bricshelyre........
Akkor pl aki tud lejön szombaton, motorozunk a környéken (pl Szeged, Mohács..stb)...és vasárnap a nagy buli után irány haza.........
Bp- Baja kb 3 óra laza motorozás.......
A minap néztem pár videót és iszonyatosan FORRÓ érzés öntött el, mikor meghallotam a régi paci hangját............
Amugy a sok irkálás közben Én okosítom is magam.........
Plusz ehhez hozzá jön, hogy ez egy hosszú történet, de Ő már csak sárkány, Én meg az ördög........
Ha majd összebratyizunk jobban akkor meglátod a szitut.........
Alapeset: A házasság az élet nagy átverése.......a többit már szerintem vágod..........
Még kell 2db BANDITA póló rendelés hogy az TUTIRA legyen:-)))))
Szóval Dzsoki, Darázs....többiek? nem kell 1-1 Bandita póló? eddig 8 van:-)
A saját fórumban lehet rendelni.........szóval akinek kell valami az ott írja be.
Eriknek köszönhetően lesznek színesek is, hiszen kapásból olyanokat rendelt:-)
Amugy ide is leírom (meg a saját fórumba is majd)
Évadnyitás: 2008. március 17 vasárnap (de lehet hogy 16-17?)
VAGY
2008. április 14 vasárnap
Helyszín BAJA
A program neve: A "LÉ" napja 2
A pólók itt kerülnek majd átadásra - mivel a MAISTRO személyesen hozza fel nekünk ismét:-)
Ezért..............
- Aki rendel annak február 28.-áig van/lesz lehetősége elutani a számlámra
- ha máris utalni akar valaki akkor 1600ft/db -ot utaljon
Udvarhelyi Zoltán, OTP, 11773425-30624746
- a végén mikor pontos lesz az összeg akkor elszámolunk , vagyis vissza adok
- 25db-tól már csak 1250ft! és jelenleg már van 13db
- a színes pólók 200ft-al drágábbak!
- Én március 1.-én utalom tovább a MESTERnek egyben az összeget (ugyan úgy mint eddig is - mert máshogy nem tud számlázni)
- Aki február 28-áig nem utal, fizet annak a rendelése semmis.......
ITT NE RENDELJ! mert abból csak össze-visszaság lesz!
Regisztrálj a saját fórumba (AKMT) és ott rendelhetsz a megfelelő topicban
A rendelésnél add meg a megfelelő helyre:
NICKNÉV (Blue) - DARAB(2db) - SZÍN(Fekete) - Méret(XXXL)
Ha extra póló kell - V nyakú, madzag pántos....stb akkor azt is jelezd
A rendelhető PÓLÓMINTÁK:
Jó választás volt gratula hozzá de az igaz BANDIT az fekete, de ez mindenkinek a saját szájíze szerint alakul.
Egyébként amikor én vettem akor is előző évi (K5) modellt ( ez februárban volt) ami szintén ABS-s típus volt odaadták alapárban amin se idom se ABS nem volt és még kaptam 100 ezer ft kedvezményt is.
Gratula mégegyszer most még a választáshoz .
Évadnyitóra átalakulnak a GS-ek
Esso huzzá bele te is !
Akad itt bátor és Busabirkozó ember:-) Szóval ez nem lehet gond.........
Az anyagi oldal inkább:-))))
És merre kolbászolsz a nyáron?
Gyere velünk.........nem bánod meg:-)
Ugyan a sátram foglalt, de a hangulat MEGA-BRUTÁL:-)))))
Szegény Janó el is dobta ekkor a Hornit.......aminek az ülés alatti idoma bánta........
Nekem meg 0km-es volt a gumim....az még jobban csúszkált.........
Szóval erre mondtam, hogy még 1 ilyenben nem veszek részt.
Ha útközben elkap az eső - hát istenem:-), de ha tudom hogy az egész út során ez vár rám, akkor inkább lemondom.
Eddig papirkutyáztam Én is, de sajnos anyagilag nem éri meg ......sem a baleset, sem egy szimpla betegség miatti jövedelemkiesés.........
Kend! Magácska meg eleve hogy mocizna? Egész télen gyúrt, hogy egyedül cibálja ki a busát a nappaliból?
A GS500-AKMT-GSF családdal senki nem szórakozhat büntetlenül