Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó ha valakit èrdekel 980.000ft 52700km van benne .
A gyári beállítású GS-ek - kortól függetlenül - mind a mai napig tudják a gyári fogyasztást produkálni, sőt akár jobbat is! Jó volt a túra!
Helló,
Az elmult hétvégén toltunk egy karikát Poprad, Zakopane, Besztercebánya érintésével. Totál 866km. Első nap 384 volt.
A GS500F (K4) 3.15L/100km es fogyasztást produkált. Max sebesség 134Km/h Max magasság 1176m.
Sikerült egy nagyon jó kanyargós túrát végigmotorozni.
Köszönöm.
esetleg finomabb dörzspapírral megsúrolni 400-600 assal a kúpot meg a mágneskerék belsejét is , szelepcsiszoló pasztával is lehetne a kettőt összedolgozni ha nincsenek mély karcolások
Sziasztok. Bocs , nem dinamó - generátor. Köszönöm a kioktatást. Attól még a kúpos tengelyvég be van rágódva.. Mindeggy, zsirtalanítom , kis csapágyragasztót kap, 170 Nm rel meghúzom a rögzítőcsavart és imétkozom.. További szép napot.
mire gondol a költő ? a gs500 -on nincs dinamó és tárcsa sincs a kúpos főtengelyen , generátor van a mágneses forgórész van fixen rögzítve a főtengelyre alatta van a szabadonfutó aminek a belső része ami forog a főtengelyen de csak egyik irányba szabad neki, kapcsolódik egy közlő fogaskeréken keresztül az elektromotorhoz akkor most hol a baj ? első kép a mágneskerék alatt lévő cucc a szabadonfutó
Megkopott? Nagyon gaz?
Erdesites es zsirtalanitas mar nem elegseges?
Mindegy, az olvtars megtalalta hibat legalabb.
Köszi valahogy kérek kölcsön 80 van forintot! Csak nem szeretnék ó gyűrűt! Mert mar cseréltem és meg mindig nem tökéletes! De azért köszi! És bocsi félre érthető voltam!
Sziasztok. Suzuki GS 500 - on , hogy tudom zögzíteni a dinamó tárcsát a megkopott kúpos főtengelyen? Az indítás bizonytalanná vált..
Sziasztok. Van egy 21 éves suzuki gs 500 motorom . Pár napja gondom van az indítással. Szétszedtem , a dinamó táscsa elforog a kúpos főtengelyen . Van e valakinek ötlete , mit lehet kezdeni a problémával? Köszönettel - János.
En nem is figyeltem, most szurta meg a szemem a topik. Amig nem lapoztam lejjebb, en is mast ertettem a 'talptomites' alatt.

Mindegy, ez a merete, akinek kellhet vagy hasznos, irja fel. Van vagy 80 Ft egy csapagy/szimering boltban, a gyarinak 1600 + futar darabja.
Ja, én hegertalpra gondoltam valamiért.
:-)
Oda egy 40 x 2.5-os o-gyuru valo.
Nem volt egy bonyolult forma
De biztos a talp tömítés! Már futam oda és felpörgött a motor!
4.200,- a gyári az oem-en, én tuti nem játszanék vele, amúgy a vastagsága sem mindegy, meg ha rákeresel a formájára, elgondolkodsz, hogy kivágd-e.
Bár ha karbit tisztítottál és azóta nem működik megfelelően, én nem a hengertalpnál keresném a hibát. A falslevegőt ellenőrizheted, hogy járatás közben féktisztítót fújsz a karbira, ha emelkedik a fordulat, akkor ott szelel valahol, a résen beszívja a féktisztítót. Azt keresd meg, a faszom venné le a hengert elsőre.
Igen valószínű a talp tömítés! Klingerit tömítés vágok hozzá az jó?
Köszi!
Karib...jó hely! Levegő keverék arány szar...és a Géjjesnél még a talp tömítésnél is tud fals levegőt szippantani...Még valami?
Van az a Cobrra...vagy mi a fene a neve Gidai a kínai koppintása...csak rögzíted...oszt csavargatod....egyszerű ,mint a fakocka. Már a második mocimra szerelem...Teszi a dolgát. 10 ropi környékén van az ára.
falslevego gyanus
Sziasztok!

Ma csináltam egy karib tisztítást és felújítást meg egy szinkront! És azóta lassan esik vissza a fordulat! Hidegen és melegen is! Valaki ötlet?