)-persze szinkronban
De ha akarod hiszek neked
.
.
Kérdés, hogy az mennyire motor és mennyire 2 kerekű autó...
De most ugye a GS-ről beszélünk..........
Annak van 1 bizonyos hézaga (ha jól emlékszem 0,8-0,3mm közt szabad lennie........)
Tehát a GS-en CSAK a karbiszinkron játszhat mint UTÁNÁLLÍTÁSI lehetőség
A másik fele?
a GS a max teljesítményt ugyebár fent adja le... (ismét memória...talán 9200-nál?)
Szóval ki az az állat, aki itt használja a motort MINDIG, vagy az esetek 75%-ban?
Innentől kezdve ugye alapeset az, hogy a 48 lovadból nem használ max 30-at.............
Itt meg meg mit oszt-szoroz 1-2 plusz LE?
Abban az esetben érdemes - ÉS ezzel egyetértek - Dobot váltani, ha pl nagyfalusi ember vagy........hiszen a körútakon azért halljanak meg!
De ezt is ki lehet küszöbölni ha 5000-ren tartod a gépet.......előlem legalábbis "menekültek"......
A nagyobb gond?
A kör lámpa (ha naked GS).....mert messzeről hihetnek egy Simsonnak is...........
Én ezért csináltam fejidomot, mert nem 1-2 marha jött ki elém a 6-oson, gondolván hogy ugye Ercsi, Sina, Adony.....biztos valami pecás, vagy falusi barom.....simova....50-el......szóval simán tud előzni.....
A meglepetés akkor volt, mikor a 10 másodperc lejött 2-re.......mert nem 50-el mentem.....hanem a többszörösével............
Mikor meglett a fejidom? Már nem jöttek ki elém.............
Ennyit számít hogy kerek lámpád van, vagy osztott.....2 ízzós.....kék...stb.........