Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erik.OldPiet.
Köszi a segitséget, asszem akkor megvan a holnap meló utánni program.
Amugy Kb:73650Km-van benne. De nem tudom, hogy cserélték-e már.
Fékdob le, por kifúj, féktisztító spray ráfúj, összerak!
Persze, ha van még elég ferrodol!
Aposom Swiftjénél is kegyetlen csikorgás volt, de nem a betét volt a hibás ,hanem valami porfogó van ott mellette és ha odemegy piszok attol csikorog(igaz neki elöl volt ez)
Azért kérdeztelek mert te már a GS-nél a betétet csinálltadtad, és hátha ott nekem is megcsinállnák.
Köszi.
A mi Swiftünknek is néha van hangja a betétnek, megnézték szervízben alig volt megkopva. Azt mondta a szerelő hogy a betét anyaga miatt adja ki a hangot. Márkás betétcserével megoldható.
Kérdez autóst:-)))))
Nekem soha nem volt autóm
Blue.

Lehet, hogy fékbetét problémám lenne. De nem a mocin hanem a nagy Szuzin,//SWIFT//hátsó féktől fura hang halható.Lehet, hogy csere érett. Kéne 1 kis infó.
BBT1 túra.............
Aztaaa! Azóta is a képet nézem. Na ne örülj, nem téged!
Szlovénia, Predjamai vár (a HÍRES Postojnai barlangtól olyan 10km-re)
Hijnye, de jó kis kép! Hol van ez? Szívesen meginnék veled egy kávét a háta mögötti padon.
Megértelek........

Én is tegnap pöcentettem be a gépet, szépen lemostam a szervíz okozta sarat, port.....de a mosás után már arra se volt kedvem hogy a benyakútig elmenjek, hogy FULLON legyen a tank

De ahogy elnézem a monitor mellett a falon lévő képet.....HÁT már NAGYON MENNÉK!
Tavaj nem is volt tél Akkor mindenki gurult, januárban is volt 15 fok
De haragszom! Csak nem rád, hanem az időre.
Valamelyik nap már majdnem gurultam egyet, pedig csak 7 fok volt, de a mocit sajnáltam. Tiszta ganaj lett volna a sós olvadék átfolyásoktól.

Tavaj,mikor nem volt beteg 1100km mentem Decemberben,hozzáteszem az idő is jobb volt.
2006.Dec.6.körbegurultam a Balatont
Karácsonykor is és Szilveszterkor is sötétedésig gurultam.De jó is volt
Ez frankó!Ilyet még nem láttam!Mindíg tanul az ember valamit!
Köszi!
Ez kkor azt jelenti hogy nem szereted a közgazdaságtant? vagy nemazt jelent ia zöld smily? Tény az olyan intézményeket én is rüheltem mint Világbank, EGK(régen),ENSZ szervezetek
Jé ez olyan antikesztyű
Darázs! Itt nem arról van szó hogy birjuk-e a hideget vagy nem Egyszerüen félünk az esetleges azonnali illetve hosszutávu következményektől. Kia kar valami gyulladást ill reomás, remegő végtagokat késöbb. Az tény hogy legtöbbször nem akkor fáztam meg, amikor fáztam
Nem nem! KoMédia, azaz kommunikáció és médiatudomány a szak hivatalos neve. A közgáz csak egy féléves tárgy volt, vizsgával. Imádom
Okés, értem én, csak nem gondoltam, hogy komolyan is gondoltad! Mennék én... Kutya- és nyuszkadögönyre bármikor kapható Dorcsi!
Akkor tessék! Felelősséget nem vállalok a képért, mert telóval készült...
T. ESSO
Nekem van 4 év tapasztalatom a télből (FIN)-20 -25c ott a normális ,valamenyire megszoktam .
Elötte a seregben/légideszant/ némi önfegyelmet tanultam, ez a kettő + a" természetes" hőszigetelésem miatt lehet ,hogy más a hőérzetem.Remelem ezért nem haragszol ?
Mellesleg imádok rosssssz körülmények között vezetni. /köd, jég, sötét,stb stb/