Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen. Igaz, hogy nő vagyok, de sok nő igenis nagyon bénán vezet... Talán azért, mert a családban általában a pasik ülnek a kormánynál, és ha a nő néha autóvezetésre kényszerül, akkor bizonytalan, és rutintalan módon csinálja... A legjobb az volt, amikor mentem át az egy irányba haladó,kétsávos úton a zebrán, a belső sávban megállt a kocsi hogy elengedjen, a külsőben a nő meg majdnem elütött! Fel se fogta, hogy mi a szitu.
Hát mivel megállás nélkül kigurult az amúgy alsóbbrendű útról, sejtettem, hogy nem látott meg...
Ja sokszor az a nehéz, észre venni, hogy nem vett észre az autos
Igen ,úgy értem!

IDIÓTAHÜLYEPICSÁK!

Persze tisztelet a kivételnek!
Uhhh...
Úgy érted, hogy megint az autós bige volt a hibás... Majdnem jártam én is így már egyszer, pedig alig közlekedtem még motorral. Az autós egyszerűen nem vett észre, láttam a döbbenetet az arcán, amikor a közelébe értem, és észrevett.. Szerencsém volt, hogy ki tudtam kerülni. Elég para volt ez nekem, mint friss motorosnak...
Ezeket a manók az éjjel varták és nyitásra készülnek el . . .
Őrségi guriga: május 23-25, péntek-vasárnap.
Írjátok be a naptárba. Részletek később.
köszi, beleszerettem azonnal.
Szia Nyussz!

Nagyon jól néz ki a bukó!
Blue!

Mára is hirdetve van!

Steel kesztyű
13900,- helyett 3990,-
Elérhető méretek: S 2db, M 16db, L 2db, XL 11db, 2XL 3db, 3XL, 3db, 4XL 6db, 5XL 1db.
Ez 300m- re volt az én balesetemtől, 5 sarokra a házunktól! Már minden családtagom felhívott remegő hanggal, mert a fiamnak ugyanilyen mocija van, még színre is. Olyan ideges lettem, hogy le kellett mennem a garázsba megnézni, hogy tényleg ott áll-e!
Ráadásul, a szitu hasdonló mint nálam.
Abban a kereszteződésben viszont azóta rendőrlámpa és külön kanyarodó sáv lett!
Szebb reggelt!

Srácok, megáll bennem az ütő ezektől a hírektől!

Zimacs: végül ezt vettem, a feketét:

Blue: fejfást is vuduztál? egy jó erőssel ébredtem...

Szép napot!
Hát igy akkor az hülyeség Akkor viszont- ha van egy csöpp esze - nem fog mondani semmit ami felhasználható ellene
Csak akkor rögzítheted, ha felhívod rá a másik fél figyelmét, hogy rögzíteni fogod. De a legtöbb telefon egyébként is ilyenkor sípoló hanggal figyelmezteti a másik felet, pl. 10 mp-enkét pittyen egyet.
Sziasztok!

Devil, köszi, de sajnos nem megfelelő az a dátum... :( Suli+vizsga van akkortájt!
Merre csámborogtam merre csámborogtam.
Ugyanarra, mint mint korábban, csak motorozni nem volt elég időm.
De majd tavasztól....
Nyáron megint kevesebb időm lessz a járom miatt, de azért igyekszem szakítani egy kis időt erre is.
Jó reggelt!

Megyek dógozba... aki még megteheti, ma gurigázzon! Jóóóóó nagyokat!
Jó reggelt!
Ha tényleg komolyra fordul, szólj jövök tanúskodni! De ha csak a vigaszdíj bőrruhát akarják átadni egy gumiszettbe csomagolva, akkor is szólj elmegyek érte kocsival. Legközelebb rögzítsem a eladóval a beszélgetésünket? Vmi ilyesmit asszem tud a telóm, eccer úgyis ki kell próbálni . Hová menjek? (tudom: a p....ba )
Hát akkor most emberükre akadtak ha ezek után még nekik lesz nagy a szájacskájuk
Ha jól emléxem tavaly ugyanezt az átverést eljátszották bukókkal és egyéb cuccokal. Odacsődítettek egy csomó embert szombat hajnalra (asszem), és mindenből volt 1-2 db. Az összes mocis fórum anyázástól volt hangos.
Neeeeeeee! Mepusziltad a kutyád!
Technikai akadálya (is) van, hogy magamra tudjam vállani... Nem férek hozzá a belemtől!

No, de most már jóccakát!
"lehajolok......lehajolok......lehajolok.......

megfogom
a.....megfogom a.....megfogom a.....

Ha már a kezemben van.....Ha már a kezemben van.....Ha már a kezemben van.....

Nyomok rá egy csókót....Nyomok rá egy csókót....Nyomok rá egy csókót....