Hát igen. Igaz, hogy nő vagyok, de sok nő igenis nagyon bénán vezet... Talán azért, mert a családban általában a pasik ülnek a kormánynál, és ha a nő néha autóvezetésre kényszerül, akkor bizonytalan, és rutintalan módon csinálja... A legjobb az volt, amikor mentem át az egy irányba haladó,kétsávos úton a zebrán, a belső sávban megállt a kocsi hogy elengedjen, a külsőben a nő meg majdnem elütött! Fel se fogta, hogy mi a szitu.
Úgy érted, hogy megint az autós bige volt a hibás... Majdnem jártam én is így már egyszer, pedig alig közlekedtem még motorral. Az autós egyszerűen nem vett észre, láttam a döbbenetet az arcán, amikor a közelébe értem, és észrevett.. Szerencsém volt, hogy ki tudtam kerülni. Elég para volt ez nekem, mint friss motorosnak...
Ez 300m- re volt az én balesetemtől, 5 sarokra a házunktól! Már minden családtagom felhívott remegő hanggal, mert a fiamnak ugyanilyen mocija van, még színre is. Olyan ideges lettem, hogy le kellett mennem a garázsba megnézni, hogy tényleg ott áll-e!
Ráadásul, a szitu hasdonló mint nálam.
Abban a kereszteződésben viszont azóta rendőrlámpa és külön kanyarodó sáv lett!
Csak akkor rögzítheted, ha felhívod rá a másik fél figyelmét, hogy rögzíteni fogod. De a legtöbb telefon egyébként is ilyenkor sípoló hanggal figyelmezteti a másik felet, pl. 10 mp-enkét pittyen egyet.
Merre csámborogtam merre csámborogtam.
Ugyanarra, mint mint korábban, csak motorozni nem volt elég időm.
De majd tavasztól....
Nyáron megint kevesebb időm lessz a járom miatt, de azért igyekszem szakítani egy kis időt erre is.
Jó reggelt!
Ha tényleg komolyra fordul, szólj jövök tanúskodni! De ha csak a vigaszdíj bőrruhát akarják átadni egy gumiszettbe csomagolva, akkor is szólj elmegyek érte kocsival. Legközelebb rögzítsem a eladóval a beszélgetésünket? Vmi ilyesmit asszem tud a telóm, eccer úgyis ki kell próbálni . Hová menjek? (tudom: a p....ba )
Ha jól emléxem tavaly ugyanezt az átverést eljátszották bukókkal és egyéb cuccokal. Odacsődítettek egy csomó embert szombat hajnalra (asszem), és mindenből volt 1-2 db. Az összes mocis fórum anyázástól volt hangos.
IDIÓTAHÜLYEPICSÁK!
Persze tisztelet a kivételnek!
Írjátok be a naptárba. Részletek később.
Nagyon jól néz ki a bukó!
Mára is hirdetve van!
Steel kesztyű
13900,- helyett 3990,-
Elérhető méretek: S 2db, M 16db, L 2db, XL 11db, 2XL 3db, 3XL, 3db, 4XL 6db, 5XL 1db.
Ráadásul, a szitu hasdonló mint nálam.
Abban a kereszteződésben viszont azóta rendőrlámpa és külön kanyarodó sáv lett!
Srácok, megáll bennem az ütő ezektől a hírektől!
Zimacs: végül ezt vettem, a feketét:
Blue: fejfást is vuduztál?
Szép napot!
Devil, köszi, de sajnos nem megfelelő az a dátum... :( Suli+vizsga van akkortájt!
Ugyanarra, mint mint korábban, csak motorozni nem volt elég időm.
De majd tavasztól....
Nyáron megint kevesebb időm lessz a járom miatt, de azért igyekszem szakítani egy kis időt erre is.
Megyek dógozba... aki még megteheti, ma gurigázzon!
Ha tényleg komolyra fordul, szólj jövök tanúskodni! De ha csak a vigaszdíj bőrruhát akarják átadni egy gumiszettbe csomagolva, akkor is szólj elmegyek érte kocsival.
No, de most már jóccakát!
megfogom
a.....megfogom a.....megfogom a.....
Ha már a kezemben van.....Ha már a kezemben van.....Ha már a kezemben van.....
Nyomok rá egy csókót....Nyomok rá egy csókót....Nyomok rá egy csókót....