Majd, ha felraktuk, elég lesz. Nem szeretem az ilyen előre lerendezett dolgokat, mert akármi is történhet. Mindent a maga idejében!
De úgy, hogy majd megtaláld!
a gépedre. Banditásat is hozhatsz! Csak ne 20-at!
Majd olyan is lesz, de nem hegesztéskor.
). Mihelyst kivirul, én odagurul, esSO (is) szerel, én fizet, és KIRÁLYSÁG! Figyelj, mert ha kisüt a nap eccer csak megjelenek (vigyek egy banditásat is? vagy csak egyszerűen jöjjünk össze nálad 20-30-an?) meglepiként
, mivel erről nem is volt szó. De, ha gondolod, nem akarom rád erőszakolni, majd elviszi más. És Te meg megveheted egy hónappal később tripla áron a gyárit.
A dobozok azóta már drágábbak is lettek - ne ijedj meg, nem nálam, hanem a bótba. Sajnos, az élet már csak ilyen, mindig b..szik valami, nehogymáeccerűlegyen!
Na aztán éjjel falat hánytunk, le a tetőről, a tűzfalat. Szerencsére a közös képviselő itt lakik, ma már több vállalkozó itt járt. Szóval 4 gerenda, max 30m2 tető, és egy "fél" tűzfal: a legolcsóbb is több mint 300e
. Nem is lenne gond ha tavaly ősszel nem derült volna ki h az egész ház gáz "főnyomó" csövét cserélni kell. Szerencsére a fél költséget megnyertük 1 önkormányzati pályázaton, de a ház számláján lévő "fél" összeget ezzel együtt "zárolták", ergó üres a számla. A biztosító itt járt ma, de természetesen számla után fizet, a vállalkozó pedig (érthető módon) nem ad előre számlát. Szal ma este jönni fog a közös képviselő, néhány havi közös költséget előre beszedni
. Valszeg nem kell kölcsönért mennem, de, aki ide küldte a tegnapi szelet: k....a beeeee!
(nyugi, megoldom, nem lépek vissza, és fizetek ha szóltok)
!
. De sztem is érdemes utánajárni, h mi mivel zippzárolható össznye
. Nekem spec van egy régebbi spool kabim, ha gondolod, lecsekkolom, mennyire szeretik egymást a shoxos gatyóval...
Teljesen jól vagyok. Köszi! Egyébként, ha már perecről esett szó, arról lehet valamit tudni, hogy hogy áll a bukócső project?
Ez 1900Ft.
Amugy Repsolt használlnék 15w50-et én, de nincs gari castrol nélkül.