(értekezlet) szerintem du. kb. 3-4 körül végzek, de az útvonalamtól a bürokrácia miatt nagyon nem tudok eltérni. (esetleg kissé)
na meg persze intő példa Erik balesete, hogy valami mindenkihez közeli "élményt" említsek.
(Nyuszó; Teddy; Dawntez; Tibkin; Tibifutár)
!
? Én egyébként városba csak és kizárólag farmer és fullos térdprozi meg hálós, protektoros dzseki összeállításban közlekedtem, különben sült-főtt ciccah lettem volna, mire beérek dógozóba.
. Abból van nekem a dzseki, sztem a gatyát majd megszerzem hozzá, ha jön a meleg. Mert azért a cordura a 40 fokban városon kívül is kva meleg, a hálós gatya meg azért mégis csak jobb mint a farmer + trédproti...
! Pöfit így is kicsit megdizájnolom, amolyan ciccáhsan, a csajokamotoron-os matrica nem fét bele a képbe
...
Átmeneti időszakra (20-30°C) pedig most beújítottam egy bőrkabát-bőrnadrág duót, kíváncsi leszek majd, ez hogy válik be. Alul pedig nyáron farmer vagy vászonnadrág egy térd-lábszárvédővel+csizma, de ezeket is majd cserélem idén, kicsit viseltesek a napi használat miatt... de mindig vadászom az akciókra, a márciusi vásárt várom ezügyben is.
Igaz, hogy felszívja az izzadtságot, de magában tartja. Ha leveszed a felsőt, a csurom víz alsóban megfázol, mert akkor kezd el párologni. Persze nem a nyári 40 fokos kánikulában. A modern alácucc valami műszálas anyag, amelyik nem magábaszívja, hanem átvezeti a testről, ezáltal elpárolog menet közben.
nekem elég annyi, h magába szívja, és nem csurog a kezemen, lábamon, hátamon. illetve az sem túl jó, ha huzatot kap a nedves hát, mert csak egy trikó van az emberen. legalábbis engem zavar, ha érzem a huzatot.... de rám azt mondják, h N vagyok....
Egyszer nem vettem alá nacit, és nem úgy rátapadt a mocnac a lábamra, hogy induláskor nem tudtam a lábtartóra emelni a lábam, és majdnem eldőltem. Nem tudom hogyan fogtam meg a mocit, mindenesetre jól meghúztam vele a derekam.
És mi a fontosabb? a bordatörés vagy a gerinctörés?
Ha megkérdezzel bárkit akkor azt fogja mondani hogy probálj meg a hátadra fordulni és felemelni a fejed hogy lásd mi jön....mert ha láttod akkor azért egy kicsit tudod irányitani magad.........VAGY.....összegömbölyödni EMBRIÓ alakba......ha mondjuk pörögve csúszol.
A lényeg hogy ha taknyol bárki akkor lehetőleg ne lógassa ki se a lábát se a karjait, mert ha valamibe beleakad akkor ott leszakadás lesz!
ÉN a 6-oson kb. 20-30m-ert csúsztam pörögve.....nem egy kellemes érzés.
Szóval mellkas, vagy hát............
Ha csúszol egy kabátba akkor annak a mellkasán nincs semmi.........tehát az se véd.....
A protiing előnye? A sztrecs anyag miatt az rajtad van......mig a kabátba a protik össze-vissza csúszkálnak, hiszen nem RÁD van varva.....
Ennyiből jó a bőrszerkó....abban azért fixebb a protik helye......igaz, abban meg nem tudsz járkálni, csak mint a púposak:-) De ugye nem is arra van........
De a bőrruháknál is az ér valamit ami személyre vart.....pl a versenyzők nem a boltba vásárolnak.....nekik úgy varják egyedire.....és ugye ott aztán vannak perecek.....
Huzat?
No ja:-)))) Ez is benne van a pakliba:-)