Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

86 le?
Most már lassan ki kell hozni a Pacikat!
semmi különös nincs élvezem az édes semmittevést,tegnap motoroztam egy kőccsönmotorral Jó kicsi volt,rövidlábúakra méretezték.Holnap már meló sajna,de vigasztaljon hogy esténként leszek azért.
Ez duma!
Nem civilben voltál neki furcsa, hanem mint mondta RUHÁBAN!
Ez az uj ülésmelegitő találmányod
EZ IS ÁLLATI:-)))))))
Pedig mi? Mid van neked olyan ami nekem kellhet?
Helyt adok!
ÁÁÁ az uncsi.................
Fogj egy liter folyékony amóniát......azt párolj benne egy kis Jód kristályt utána meg ülj rá
Elmesélem mi történt ma velem:az interspar kellős közepén voltam,köszöntem egy ismerős bácsinak,mire ő csak nézett,majd elkiáltotta magát:MEG SEM ISMERLEK IGY RUHÁBAN!gondolhatjátok,körbenéztem,mindenki engem nézett mindig csak a műtősruhában vagy köpenyben lát,furcsa voltam neki civilben
ui ui ui

MÉÉÉ? Tudtommal itt felnőtt emberek vannak, akik nem pironkodnak el a VAGINA, Bélcsavarodás, Here szó hallatán.......
És inkább legyek disznö (Ö?) mint GAY
Te is írhatnál valamit! Mi újság?

Meddig vagy szalma?
Nem kéne mormolnod semmit ,csak kitolnád a motorodat és már esik is az eső.
Bár én a szakmai bevetésre gondoltam: valami robbanékony kotyvalékra
Én már kigrottam a börömből, körbefutottam Adonyt
Nem tudom hogy állna a szád ugy......2 hónap múlva:-))))))) hisz akkor telik le a 9 hónap
De jó kedvetek van örülök neki
Disznö vagy!
Biztos:-))))))
Hiszen mint irom nem vettnéd rám magad - pedig..............................
Már megszoktam! Blue pedofil volt, csak már kinőtte (a lányom )
Tavaly megkapta egy egész éjszakára, de minek!?
Esetleg, bár én azt a sivatagi esőcsinálást választanám:-)))))

csak ülni a pálmafa alatt és zabálnám a datolyát...... azt mormolnám az esőigét
Hát engem általában nem kell félteni Melóhelyen is osztanak rendesen.. De persze ki tudja, lehet hogy kirohannék a világból előled egy idő után!
Ja maszekolnod kéne, a te tudásoddal bármely palesztin szervezetben megállnád a helyedet
Ja...de szerintem az az ü előszőr U akart lenni

Vazz már sirok a röhögéstől a 2 kiscsaj meg néz okosan hogy a fater megkattant
Mentségedre szóljon -még nem álltál melletem.....................
De ami késik nem múlik:-)))))

De kérdezd Mocicát:-)))
Amennyire nagy volt a macska szája, szilveszterkor annyira lepődött szerintem meg..............
Sokan azt hiszik hogy a fórumon megy a duma, lazaság, odamondjuk ám a tutit.....személyesen meg kis alamuszi emberkék....... Én azt éreztem hogy Cica is így jött le, hogy jó a banda, de azért élőben majd kicsit kulturáltabbak leszünk.....AZt nem jött be:-))))))))))))))))))