semmi különös nincs élvezem az édes semmittevést,tegnap motoroztam egy kőccsönmotorral Jó kicsi volt,rövidlábúakra méretezték.Holnap már meló sajna,de vigasztaljon hogy esténként leszek azért.
Elmesélem mi történt ma velem:az interspar kellős közepén voltam,köszöntem egy ismerős bácsinak,mire ő csak nézett,majd elkiáltotta magát:MEG SEM ISMERLEK IGY RUHÁBAN!gondolhatjátok,körbenéztem,mindenki engem nézett mindig csak a műtősruhában vagy köpenyben lát,furcsa voltam neki civilben
MÉÉÉ? Tudtommal itt felnőtt emberek vannak, akik nem pironkodnak el a VAGINA, Bélcsavarodás, Here szó hallatán.......
És inkább legyek disznö (Ö?) mint GAY
Mentségedre szóljon -még nem álltál melletem.....................
De ami késik nem múlik:-)))))
De kérdezd Mocicát:-)))
Amennyire nagy volt a macska szája, szilveszterkor annyira lepődött szerintem meg..............
Sokan azt hiszik hogy a fórumon megy a duma, lazaság, odamondjuk ám a tutit.....személyesen meg kis alamuszi emberkék....... Én azt éreztem hogy Cica is így jött le, hogy jó a banda, de azért élőben majd kicsit kulturáltabbak leszünk.....AZt nem jött be:-))))))))))))))))))
Nem civilben voltál neki furcsa, hanem mint mondta RUHÁBAN!
Fogj egy liter folyékony amóniát......azt párolj benne egy kis Jód kristályt utána meg ülj rá
MÉÉÉ? Tudtommal itt felnőtt emberek vannak, akik nem pironkodnak el a VAGINA, Bélcsavarodás, Here szó hallatán.......
És inkább legyek disznö (Ö?) mint GAY
Meddig vagy szalma?
Bár én a szakmai bevetésre gondoltam: valami robbanékony kotyvalékra
Hiszen mint irom nem vettnéd rám magad - pedig..............................
Tavaly megkapta egy egész éjszakára, de minek!?
csak ülni a pálmafa alatt és zabálnám a datolyát...... azt mormolnám az esőigét
Vazz már sirok a röhögéstől a 2 kiscsaj meg néz okosan hogy a fater megkattant
De ami késik nem múlik:-)))))
De kérdezd Mocicát:-)))
Amennyire nagy volt a macska szája, szilveszterkor annyira lepődött szerintem meg..............
Sokan azt hiszik hogy a fórumon megy a duma, lazaság, odamondjuk ám a tutit.....személyesen meg kis alamuszi emberkék....... Én azt éreztem hogy Cica is így jött le, hogy jó a banda, de azért élőben majd kicsit kulturáltabbak leszünk.....AZt nem jött be:-))))))))))))))))))