Enyhén szólva, ez "pipa". Itt nagyjából az a helyzet, hogy akinek A korl. jogsija van, annak 25 kW-os a GS-e (vagy annyi volt). Én jártam egy pár hónapot így, de nem buktam le , hála az égnek. Azonnal megcsináltam az A-s papírt, amikor lehett.
Lövésem nincs, hogy mennyi lehet a bírság, és szerintem itt senkinek sem. Ha szabálysértés, akkor annak megfelelő díjakat szabhatnak ki rá.
Tavaj ilyenkor éppen erről papoltunk, hogy érdemes-e játszani vele, vagy sem... nos, sajnos a te példádon be lehet látni, hogy nagyon nem. Egyre képzettebbek a rend éber őrei, és ki van a dva nekik, hogy keményen olvasni kell a forgalmiban.
Üdv neked is.
A GS-be 2 féle van. A fojtott verzió - pont az AK-s jogsi miatt - 25kW. Ezek szerint a tiéd nem ilyen, hiszen ez az adat fel van tüntetve a forgalmiban. Nem tudom, mit kapsz, de szerintem jól megnyomnak majd. Példa statuálás címén.
nekem a kbc 58cm-es fejméretre van, nekem alsóhangon 60as a búrám, de inkább 61-1.. kisebb a héj, mint a grexem nolan-héja, és ez mégis úgy rámjön hogy nem ér hozzá az állam a sisakhoz, míg a grexben elég necces volt... szal fura. arról nem is beszélve, hogy azért sztem jelentős különbségek vannak itt elképzelésekben az ideális méretű sisakról. én akinek ezer zakója volt, meg pályázgatok ami sisakot választottam, arra még az asszony is azt mondja hogy neki szűk. én meg azt szeretem ha nagyon fogja a fejem, hányingerem van a laza sisakoktól. öcsinek meg pl elég nagy.. aki csak túrázgat válallhat kényelmesebbet, de mondjuk a tuti ami alig jön fel, sőt a próbánál még eloéggé szorít is, mer ta használatban az lesz passzentos.
Tavaly év végén vettem egy akciós GS500ast, nagyon örültem neki, szép motor jó motor, mindenki boldog... lenne, ha nem jönne a kmp, és megállít AK jogsival a zsebemben, nesze neked kategória túllépése, csinos kis feljelentés lett a történet vége.
Nem tudom, járt valaki hasonlóan közületek? Milyen büntetésre számítsak? Gondolom pénzbírság az lesz, mert volt tavaly nyáron is egy szabálysértésem... És azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a jogsit ilyen esetben mennyi időre vonhatják be?
És ezúton üdvözlök minden kedves 500ccm-es márkatársamat!
Na ugye! Mondom én! Sztem vmi törött v lopott cuccok, kicsit kipofozva. Egy DL-t néztem régebben, 1,1 misi. De se rendszám, se semmi. Mindent nekem kellett vna lejátszani, 1,4 lett vna a vége.
"Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját kezüleg vágott le...
A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszijukat, így nem mondták meg nekik az igazat.
Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízüen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristenem, nehogy megedd, ez egy fasz!"
A háj szinte ugyan az minden bukónak - az hogy L-S-M-XXL az annyi hogy a belseje van máshogy kialakitva.....
Pl a lányom XXS bukója ugyan akkora mint az Én M-esem......
Csak az enyémbe van 2cm "hungarocel" az ővébe meg 5
Hi Erik!
Az én L-es Grex-emből belefér kettő a 42 l-es Moto Detail dobozba. Nem lazásan, de szépen egymás mellé forgatva bele lehet tenni úgy, hogy nem baxszol össze semmit. Inkább szélesség baja van, mint magasság.
Enyhén szólva, ez "pipa". Itt nagyjából az a helyzet, hogy akinek A korl. jogsija van, annak 25 kW-os a GS-e (vagy annyi volt). Én jártam egy pár hónapot így, de nem buktam le , hála az égnek. Azonnal megcsináltam az A-s papírt, amikor lehett.
Lövésem nincs, hogy mennyi lehet a bírság, és szerintem itt senkinek sem. Ha szabálysértés, akkor annak megfelelő díjakat szabhatnak ki rá.
Tavaj ilyenkor éppen erről papoltunk, hogy érdemes-e játszani vele, vagy sem... nos, sajnos a te példádon be lehet látni, hogy nagyon nem. Egyre képzettebbek a rend éber őrei, és ki van a dva nekik, hogy keményen olvasni kell a forgalmiban.
A GS-be 2 féle van. A fojtott verzió - pont az AK-s jogsi miatt - 25kW. Ezek szerint a tiéd nem ilyen, hiszen ez az adat fel van tüntetve a forgalmiban. Nem tudom, mit kapsz, de szerintem jól megnyomnak majd. Példa statuálás címén.
Tény, hogy a gyárak talán 2 vagy 3 hÉjjal dolgoznak, a bélés vastagsága adja a belsőméretet. Tehát az xs azé nem akkora, mint az xl.
Tavaly év végén vettem egy akciós GS500ast, nagyon örültem neki, szép motor jó motor, mindenki boldog... lenne, ha nem jönne a kmp, és megállít AK jogsival a zsebemben, nesze neked kategória túllépése, csinos kis feljelentés lett a történet vége.
Nem tudom, járt valaki hasonlóan közületek? Milyen büntetésre számítsak? Gondolom pénzbírság az lesz, mert volt tavaly nyáron is egy szabálysértésem... És azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a jogsit ilyen esetben mennyi időre vonhatják be?
És ezúton üdvözlök minden kedves 500ccm-es márkatársamat!
A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszijukat, így nem mondták meg nekik az igazat.
Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízüen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristenem, nehogy megedd, ez egy fasz!"
A háj szinte ugyan az minden bukónak - az hogy L-S-M-XXL az annyi hogy a belseje van máshogy kialakitva.....
Pl a lányom XXS bukója ugyan akkora mint az Én M-esem......
Csak az enyémbe van 2cm "hungarocel" az ővébe meg 5
Oldpiet
Tegnap jártam ugyanezen az utvonalon csak autóval
esSO Dzsoki
Vigyázzatok a Grandemotorral mert már hallottam róluk cifrát, nem is egy helyről.
Nem volt anno egy dobozom.....
Az MT, AIROH belefért, a Grex G10 meg nem...........
Az ok?
A bukó teteje 2cm-rel magasabb volt
Mászkáltam ma Szentendrén,,,,látom az 500 testvérek is szépen kicsellengtek.
Az én L-es Grex-emből belefér kettő a 42 l-es Moto Detail dobozba. Nem lazásan, de szépen egymás mellé forgatva bele lehet tenni úgy, hogy nem baxszol össze semmit. Inkább szélesség baja van, mint magasság.
Dawntezé is drágább lett!
Ebbe belefér 2 sisak?