kikalkulálják, hogy mennyi bevételt lesz az emelésekkel, de a polgár gondolkodik és racionálisan sporolni kezd. Rájön hogy minnél drágább a tömegközlekedés annál többet fog autoval , motorral közlekedni. A Máv, Bkv bevétele ezután mégjobben csökken. És ez így müködik mindennel.
Tán éremes volna... áááhhhhh mindegy.
Szép hogy ezüst a váz meg a felnik.
De mivel a motorban nagyon kevés km volt (24e) - állapota is ezt jelezte -, ezért érdemesnek tartottuk megcsinálni. Szerencsére komoly baja nem lett a váznak, hanem a váznyúlvány kapott, amit helyre lehetett hozni. Pedig vettünk külön egy donort hozzá blokkal, de olyan macerás egy váz csere (mármint a papírmunka), hogy letettünk rólva, valamint az előbb említett oknál fogva nem is volt rá szükség. A fényezés gyári, de a váz újat kapott, ezzel elejét vettük a rozsdásodának, így tuti még pár évig nem kell szenvedni vele. A donorról áthelyeztük a műszerfalat, kereket, állítható első villát (!), ezt-azt, ami kellett, mindent, ami jobb volt, mint az eredetin. Így jött össze egy remek állapotú gép. Egyenesfutás, fékek, stb... 100%-osan rendben vannak. Új lánc, meg most már új gumi is, így bátran merek nekimenni az idénynek.
Mellékelek egy képet, amikor én bonthattam ki elsőként, valamint én indíthattam be először a paripát. Nem rossz érzés...
, "pótlásnak" egy GSX250F. Nem volt rossz gép, de nem nekem való, rossz döntés volt megvenni. Olcsó volt és lecsaptam rá, amikor eladtam még jól is szálltam ki belőle.
Persze nem a ruha teszi az embert, de azért volt egy kiállásom.
JAAAA, MAJDNEM ELFELEJTETTEM: Fontos nekem a világbéke is!
(Hátha a szépségkirály(nő) választásra lesz csak elég a kampányterv.)