- utána pedálos szimó - ennek az ülése mögött már volt egy kis rugócsillapítás. De tojás vol a kereke, ezért bizonyos fordulaton úgy pattogott a segge, mint a.......... mi is? Nem tudom mi.
Aztán besikerült egy schwalbe. Az már műszer volt a többi rocskához képest.
Ezek mellett-között meg a haverok rigáit, verhovináit is nyúztuk. Na, azok tényleg szar gépek voltak,
de nem olcsóbb, csak minthogy nincs rajta rendszám (így mindenhol elmegy) SOKKAL gyorsabb. csak sajna nem eszik kevesebbet mint a GS! és most ráadásul folyatja a vizet
Csak próbálok reális lenni. Március közepén sajna nem szokott kempingezős időjárás lenni.
És mivel ennyi emberre nincs szállás, ezért számomra 99% tuti, hogy egynapos lesz. Amit én is nagyon sajnálnék, hiszen tényleg az az igazi, ha este a tüzet körülülve beszélgetünk, horkolást hallgatunk
, vagy Blue hurcolkodását lessük tágra nyílt szemekkel.
És akkor egyéb figurákat meg sem említettem. A táv hossza miatt az egynaposban meg semmire sincs idő.
Lemegyünk, aztán jóformán indulhatunk is vissza.
najó poén volt
De az utóbbi ma megdobta, így 1240Ft a plusz. Belefér... bár, ha úgy számolok, mint Blue, akkor ez kb. 4l benzin... kb. 80km (Bp)... most hogy mondod...
, és ugy ilyenkor még nincsenek HANGYÁK
!
. Nem ennyi volt az irányár, és nekem nem volt nagyon sürgős. Kell hozzá szerencse is.
- itt a szomszédban van egy iskola, kollégiummal. Azt ki szok(sic) adni 1800-2000 pízé. Sőt, ha nagyon megfeszítjük a húrokat, még főtt kaja is lehetséges.
Fura is volt ez a kormány rajta, mert ez a szín elvileg csak a 2000-es modelleknél volt, de az még csutkakormányos. De látom, ez cserélve lett, így már tiszta.
(Infó gyanánt: Repsol 15W-50: 1690Ft/l,HifloFiltro HF133: 1230Ft, HFA3501: 4900Ft, csere: 0Ft, az érzés megfizethetetlen...
Ja, mindez a KeloMotornál)
Aztán meg lehet, hogy szar lesz az idő, el kell napolni. Majd kiderül.
És most jön a lényeg. Ezek mind elmentek 2 litivel, ezért én most is abban a hiszemben vagyok, hogy smk= 2 liter/100km.