xenon HID projektbe fogtam, 3 óra és vas idegek, meghozta gyümölcsét! Azt realizáltam, hogy ezt nem pont naked motorra szabták... Kellene egy hosszab nagyfesz kábel, hogy nyugodt legyek. Most pont a csatlakozók mozognak, ha forgatom a kormányt (nem súrlódik, stb. csak na azért mégis :) Ha hosszab lenne a kábel, beférhetne a búrába, és csak a burkolt kábel vándorolna. Burkolt motoron ez azért egyszerűbb mulatság. No most csak hangosan gondolkoztam... A fény viszont brutál!
ezzel már csak észre vesznek a városban is (ez volt a fő szempont)
Hali-hó.....HÓÓ
de süt a nap.
Leánycsapat.
. Pontos méreten a táblára csak később, de esSO Bácsi uyge megméri a kedvemért? Köszi
................véletlenül se hidraulika olajat (FORK OIL)
Nem árat emelnek, hanem tessék, itt egy "üres" kabát, de tudunk bele adni protikat, esetleg temobélést. Természetesen plusz pénzért!
Abba valami 10W40-es teleszkóp olaj kell ha jól tudom (majd utána nézek)...
Lehet, hogy ez rázás és nem szitálás, elnézést, ha átkerszteltem a fogalmakat. Majd művelem magam! :)
A kerék nem pattog fel-le, ezt nem tapasztaltam. És ha már legalább egy kézzel fogom a kormányt, akkor sincs gond. (belső és külső kormány súlyok fent vannak, teleszkópos kormány lengés csillapítóm nincs :)
Remélem most már precízebben leírtam a fogalmat! :)