Ez asszem a lábánál lévő kricsmi.
Akkor mire is kellett volna beszállniuk? Meg amúgy is, a településen keresztülvivő főút az államé. A mellékutcák az önkormányzaté. Nekem mindenesetre magas. Bár egy jó kis riportot megérne.
Egyébként reggel végzek akkor.
Tegnap még elszaladtunk Hollókőre. Na, azt látni kell! A faluban hótt szar út, kívüle meg szuper aszfalt. Állítólag a falunak be kellett vna szállni a kőccsígbe, de há mibűl? Erre a belterületet kihagyták! Az ész megáll!
ma próbáltam(volna) egy 48 literes dobozt a gépre, amin 35 literes van most (2 személyre kicsi). Baromira más a platni.... Az összes doboz meg van variálva? Mi értelme van ennek márkán belül ráadásul? :(
. Legközelebb ne csak a sztender alá hozz lécet, hanem sámlit is a DL-hez
.
Bezzeg utána! Akkor már egy csomó embernek kellett volna.
Csak ez megint nem megoldás, mert a TI drága motorotok és életetek is bánhatta volna (vagy az enyém), nem csak a döntögető, agresszív motorosoké (akikre gondolm már pikkelnek enyhén a helyiek) Szóval lássuk be, ez nem megoldás! Én nem mondtam egy szóval sem, hogy más kertjében szeretnék racsingolni, mert nem helyeslem (erődbe max kutyával megyek gyalog egyébként) de azért embert ölni még nem kéne ezért...