Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Motorosok!

Egy tanácsot szeretnék kérni Tőletek... Ti hogyan szoktátok tisztítani a mocis ruhátokat? (cordura rucira gondolok itten... mosógéppel vagy esetleg valami kézi tisztítási módszeretek van? Gondoltam ma neki esek a rucim tisztításának,de eltanácstalanodtam!

További szép estét!
Cicah!
Egy kis segítség a rutinozáshoz és a parkoláshoz!
hello!
köszi, de sajna mint mindig:"a pénz a leg kevesebb"...
Márciusban beruházok a jogsira,azután majd meglátjuk...
ui:jó a kép a tóról!
Külömben is te vagy a PC-guru, mondtuk már
Ja, hát még a KISZ-titkár!
Okos Kislány!
Azt értem, hogy arra írta, csak azt nem, hogy mér piszkál Előtte írta, h nem nagyon megy. Én meg ugrottam, h segítsek. Az úttörő ahol tud, segít!
Felvilágisíthatlak?
Írtad neki, hogy kell képet felrakni valamelyik nap.És sikerült, mert dzsoki ügyes!

Eltaláltam, kedves ? a családnak
Írok egy mélt, kb 10 perc.
Szép lett!
Csak azt az utolsó mondatot érteném!
Remélem nem égett meg a hátad a nagy napsütésben! Nem ám, hogy én járok "napozni" és te meg barnább leszel!

De valahogy nem látod a dolgokat! Jössz?
Bocsánat, akik szerint sárvédő!
Jó estét Kedveskéim!

Délután hosszas bütykörészés után felkerültek a gyári oldaltaltó konzolok és a hátsó sárhányó!
Mostmá" lehet menni messzire sok cuccal is!

Csak megy ez azé" esSO bácsi!
Jujjjjj!
Nem kellett volna órán lennem, mert lyukasom volt! (de ez nem neked szól, speciel )
Na igen egy gsxr600-as az döfi
Hehe! Én meg félmeztelenben planíroztam a placcot a kapu előtt.
Ez is széép. Éjszaka, decemberben, telefonnal!
Ennek mi a vége? Nem értem.
Annyira szééééép!
Hát gsX-r az jobban hangzik! De már ráálltam a témára
Matkán nem fázom!

Itt ilyen idő volt, egy szál rövidben nyomtuk! És nem, itt nem kellett volna rán lennem,lyuasom volt!
nincs ruhád ott.
Igen, nem is megyek haza! Csak 4órám lesz összvissz, és megmoccoztathatnád a hátsómat!
Tavaszi szél: az előbb húztak a vadlibák észak felé! Már többször is hallottam, akkora gágogással repülnek.
Azért kemény meló volt ez a délutáni szörfözés