Sóhajtozni itt is lehet ám, nem kell azért ennyit utazni:-)
Ez a világ legkétértelműbb mondata!
Csak velem lehetsz utas! És ha valami bajod lesz? Nem tudok már ekkora gyereket csinálni másikat helyetted!
Már lassan olvasgatni sincs időm.
No, mondom, akkor cseréljék, majd legfeljebb beteszem a forgalmiba felragasztás nélkül. Erre jön a pali és azt mondja, hogy az úgy szabálytalan ám, hiszen annak megvan a maga helye a szélvédőn, és a közeg elveheti a forgalmit, ha nincs felnyalva a matrica. Gondoltam egyet, és kitaláltam, hogy a casco majd lerendezi legközelebb is. Erre a pasi: nem addig van az! Ezt a szuzykot egyszer kiadják, amikor forgalomba kerül a kocsi, aztán egyszer van mód a pótlására... ezek után szabad rendszámot cserélni, és újabb 2 "életed" lesz a játékban. Tehát, új rendszám, új műszaki, új forgalmi, új eredetvizsgálat, átírás. No, elpattant az agyam!
Rúgnám úgy seggbe a g-cit, aki ezt elfogadta a törvényben!
Én is motoroztam ám!
Nem sokat, de jó volt, elég is volt ennyi ebben a nemmelegben.
Te is lefagytál, míg hazaértél, gondolom!
Picit hideg volt, de megérte... Csak Eszetrgom fele délután ne lett volna annyi szötymögő autós... Már annak örültem ha mehettem 80-al. .. Tényleg szép este kivilágítva a Bazilika...
Az "A" variáció akkor 2 napos, vagy..? Csak mert Du. buli gondolom nem este 10kor indulunk haza. Ebben az esetben szállás? Gondolom a vasárnap miatt 2 napos
MÁS: Van a helyi csapatból 3 srác: GS 500F, GPZ 500 ninja, Fazer 600. Lehet hogy jönnének ők is, egyébként van akadálya?