. Éppen azért mondom, hogy szombat reggelig cserét akaroook
. De azt mondta a srác, hogy 1-2000 km-t még elmegy így, nem mostazzonnalrögtön kell cserélni, csak engem baromira idegesít, hogy klattyog néha. Meg ugye enyhe rángatás is adódik a dologból nagyon néha. Utálom, ha valami nem úgy műxik, ahogy kell
.
.
És itt nem az autóvásárlásra gondolok, mielőtt el kezdenéd mondani, hogy "kellett neked 4 kerék
"
...
. Lehet egy haver is meg tudja csinálni a héten, csak a láncot kell megvenni meg a fogaskerekeket - D.I.D-et néztem ki, az ugye jóaz
? És kijön kb 28 ropiból. Valahogy jobb lenne, ha a 7vgn nem klattyogva gurulgatnék
. Úgyhogy megpróbálom szombat előtt lerendezni.
.
.
...
Aszittem a motor vigyáz a láncra...
Egy lánc mégiscsak kisebb és könnyebb elvinni, mint egy moccot
Vagy rossz az észrájásom?
Tudtam, hogy ki kellett volna "fotosoppolni" azt a gumipókot, már vártam ki teszi szóvá!
Amúgy az első képen van a lánc baloldalt, amivel kikötöm a gépet, hogy el ne szaladjon.
Csak egy órát hagytam ki, jelentem, mert a másik eleve elmaradt volna.
De déltől szigorúan őtt kell ülnöm, hátha kapok ismét egy pirospontot
Aputól meg nemfélek
De ha előbb érek, mint Ti, akkor sincs gáz, mert majd legfeljebb felmenekülök papámhoz.
Dejóóó volt óra helyett aludni
Viszont déltől fél4ig szigorúan órán ülök, délután pedig nem ártana tanulnom valamit holnapra, mert ZH lesz
), a két utaslábtartó és még két csavar a hátsó váznyúlványon alul. Persze a gyári dobozuk pöccre rámenne mind, de remélem sikerül majd ráapplikálni 42l-es Motodetail koffereket is.
köszöntöm a Hölgyeket Nőnap alkalmából
és a persze a Tamásokat is!
Na mindegy, kihasználtam azért az alkalmat és felszereltem pár vasat a gép hátuljára.
Bár egyelőre csak azért, hogy behozzam őket melóhelyre, ahol szépen lefestem őket, ezért pl. még az indexet sem szereltem át. Csütörtökön egyébként én is megyek egy barátommal a motorkiállításra, hátha tudok pár cuccot akciósan venni...
Remélem, összefutok e fórum szép hölgyeivel!
Tök hulla vagyok... Nem is megyek asszem órára, valamikor aludni is kell
Sok kedvem nincs híreket olvasni súgóról, de ez van
megkapom az igényeket, szívesen ötletelek!
majd a héten befejezem asszem lesz rá időm!
-OK.Írtam.
-"a kutyával meg kell barátkoznod majd
-Nem gond állatvédő vok.
Köske sepen.