Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és megvan az órám!
Fogalmam sincs hány motor volt, fogalmam sincs hány km-et mentem, volt idő mikor fogalmam sem volt, hogy kikkel motoroztam DE KVA JÓL ÉREZTEM MAGAM! ! !
Köszönök mindenkinek mindent!

Góliát tégedet meg majd legközelebb jól pofonütlek!

Tényleg szeretembanda!
Sziasztok!

Megérkeztem én is, Erikékhez hasonló a vége, 573 km. Most nézegetem a GPS-csiganyálat, szép karika volt! Nagyon élveztem minden percét, nagyon jó ez a társaság és persze gyönyörűek a hölgyek!
Még kell egy kis idő a képeknek, de nemsoká küldöm föl őket én is.
Dawntez... az az utolsó mondat nem hiányzott!
Ja, és remélem, mindenki megúszta az esőt, pár csepp itt már leesett. De megvárta, míg hazaértem.
Szép napot nektek!

Köszönöm én is a túrát. Jó volt veletek újra!

Teddy: elnézést h nem tudtam maradni, de programom volt.

Blue: Simontornyán 23 moci volt, aztán a "vasúti parknál" kibővültünk egy fekete CBR-el. Pécsváradról először eljöttek Nanóék, majd én (megelőztem nanót 20km múlva), a továbbiakban elvileg Aragornék.

Jó munkát holnapra!
24mocc
Köszönöm nektek ezt a 2 szép napot, és hogy eltudtatok viselni! Teddy, köszi a szállást és puszi a családodnak a vendéglátásért!
570 km lett nekem a vége!
Jól vagyok, úgyhogy bevertem két tekilát Anival az egészségetekre!
De széép a 2 fekete GS !

Nagyon jó volt ez a hétvége Évadnyitónak pont tökéletes volt
Remélem mindenki egyben hazaért...
Köszönjük Teddy, és Blue, na meg mindenkinek aki ott volt!
További kellemes estét,

üdv...
Azt mondja meg valaki hogy Hány motor volt? Hány ember - mert Én biza nem számoltam meg egyszer se:-)))))

Tegnap este kik mentek el?
Ja ja:-)

Az Én összes képem itt van:
http://bluekepek1.extra.hu/200...

Most elkezdem a videó digizését...............abból napokon belül lesz eredmény:-)
áh... ott volt hely... mondjuk ha a kútnál nem free-stlye beállást gyakoroljuk hanem felállunk szépen akkor több motor lett volna mint ezen a képen amúgy király
Egy kis ízelítő máról:-)
na kémfotók a túrátokról
Na Én megjöttem!

Köszönöm mindenki jelenlétét........igazán remek volt veletek ez a 2 NAPOS, kissé szeles DE! Esőmentes napocska.......

440km, 23,56L benzin..................

FÉNYKÉPEK, VIDEÓK jöhetnek a megbeszélt helyre...............(Egyszerre csak 1 ember tudja feltölteni őket! szóval ha nem mész be, akkor már valaki bent van)

A JELSZÓT nem hireszteljétek.............mert letörlik! Volt rá példa..............

Aki nem tudja hogy kell feltölteni az nézze meg a http://helpcsap.extra.hu oldalt
A fiatal, szép hölgy, a lányom.
További képek
Üdv Mindenkinek!
Tegnap voltam a kiállításon.
A feleségemet alig lehetett levakarni a gépekről.
Nagyon szép motorok voltak, főleg a Honda Goldwing.
Nekünk az tetszett a legjobban, csak az ára nem
Viszont, a GS-el mentem 120-at.
Egyre jobban tetszik. Jövő héten viszem 1000-es szervizre.
Ma pedig Veszprémi túra lesz. Legalább jó az idő.
Üdv mindenkinek!

Valószínűleg a szeretembanda most eléggé iluminált állapotban van. Sajnálom, hogy én nem lehetek ott. De legalább átrágtam magam 2224 hozzászóláson. Így most frissen vagyok tájékozódva.

Jó mulatást mindenkinek!
pf.... én vagyok az első aki hazaért na jó nem nagy érdem... eleve később mentem, meg csak ez a Pécs környéki rész fért bele nekem
Egy gurulás?
Mindenkinek nagyon jó mocizást kívánok a mai napra
hova gurulnál? én egy laza dobogókőre gondoltam, aztán este felvonulás, oda jönnek faterék is.
szeles utat es gumifat
Hello,nem találkozunk valahol éns menni akarok de egyedül vak vagyok
na, gurulás?