Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem elfelejtettem...

Boldog névnapot a Tiboroknak!
Szééép jó napot Mindenkinek!

Valahogy nincs sok erőm a suliban ülni. Egy ilyen jó kis hétvége után...

Jó munkát Nektek!
50ezer legalább.. szép.. sztem meg egy keményet pályázni az férfidolog, meg a hóban motorozni reggel minusz5ben... nem az ha burzsujságból ilyne műkihívásokat csinálunk magunknak..
Azt hiszem, a főnyeremény az, ha végigcsinálod. Balesetmentesen, szabályosan, és elszántan... embert formáló túra lesz ez. Az indulók közül 4 rendőrt ismerek... jó emberek, kiváló arcok. És az ő barátaik is mennek...

Én ajánlanám mindenkinek, akinek van készsége, pénztárcája hozzá.

Jah, és benne akar lenni a TV-ben.
Elolvastam a kiírást. Valóban nem egy költségmentes buli. Hiszen a nevezés 10000, és benzin, és kaja... egy 50-esben állna meg a két nap. Viszont "férfias" dolog egy ilyet végigcsinálni. Kérdés, hogy kinek éri meg a részvétel. Ez érzület kérdése. Ha valaki meg akarja csinálni, akkor befizeti...

Nyeremény oldalon "titkos" a dolog. A nevezési díj a védnök alapítvány számlájára kerül, ám mindig szokott lenni valami pici ajándék, emlék.

Ádám meglátott valamit! Puminak (főszervező) valóban GS-e van... a BMW-ből való!
kék vér... megmondom őszintén arra építek, hogy hátha egyszer később ha elérek valamit a cégemet be tudom fűzni, hogy szponzoráljon de szép lenne
azt amúgy is elmotorod... itt legalább leszervezik neked az utat meg ilyesmi... aztán kitudja mit lehet nyerni
hm.... lehet veszek ki szabadságot végülis otthoni verseny
burzsoá játék. nemhiába ilne pénzem bmw-sek meg hasonlók járnak ilyen túraversenyekre..
Ez elvileg egész jól hangzik. DE! Kicsit utánaszámoltam: 2000km×5l=100l=30ezer píz. És ez csak az üza költség.
Csak még egy:

Ha zavarni akarnak, és Te nem akarod, így kell lerázni.

Két idegen srác egymás mellé kerül egy repülon.
Az egyiknek van egy jó könyve, azt olvasná, de a másik nem hagyja:
- Beszélgessünk, úgy jobban telik az ido!
- Mirol akarsz beszélgetni?
- Hát... mondjuk az atomenergiáról!
- Jó, de mielott errol beszélgetnénk, meg tudnál magyarázni nekem valamit?
A kecske, a tehén és a ló ugyanazt a füvet eszik, és mégis más-más a trágyájuk:
a kecskéé bogyó, a tehéné lepény, a lóé pedíg száraz fu. Miért van ez így?
- Nem tudom.
- Hát akkor hogy a faszba akarsz te az atomenergiáról beszélgetni, amikor szarhoz sem értesz?!

SZÉPJÓNAPOTMINDENKINEK!

Üdv a hazatérőknek!

Tulajdonképpen, Ti most Jetski, vagy motoros oktatáson voltatok?!

"Az idő pénz - gondolta a pincér és hozzáadta a számlához a dátumot."
No, aki hasonlóképpen őrült, mint mi, az ilyesmiket szervez:

M T T V

Nagy vonalakban arról van szó, hogy két nap alatt 2000 kilométert tesz meg a verseny Magyarországon. Minden etapnál borítékban kapják meg a versenyzők a következő úticélt, és egy feladatot is teljesíteni kell a chekpointon. (néha elméleti, néha gyakorlati a feladvány)

Én nagyon mennék, ám az Ewing farmi mulatságokkal egy időpontban van. Tehát, nem kérdés, hogy hova utazik a Macitest.

Akit érdekel, annak ajánlom!
A motoros rendőröket oktató ember szervezi... jó kis murinak ígérkezik.

Én felajánlottam a segítségem. Darázs pedig szívesen lett volna a cinkosom a kivitelezésben. Egy 8-as fúróval keresztülböktük volna a gumát. Azért nem késsel, mert az barbár meló.
Mivel nem vagyunk g.cik, így adtunk haladékot Lacházáig, de egy kilométerrel sem tovább.

A lényeg, hogy hazaértek!
pEDIG NAGYON ECCERŰ!
Letiltok a hátsó ülésről vkit, amíg nem lesz guma. Fogadjunk, hogy másnapra ki lesz cserélve?!
Jó reggelt Népek!

Lett volna választási lehetőségünk szombaton:
1. Ki sem csomagolunk, és elmegyünk világgá,
2. Megcsináljuk a csökkentett módú tréninget.

Mivel az AKMT tagok képezték a gerincét a társaságnak, így nem kérdés, hogy melyiket választottuk. Egyhangúlag!
Szegény rendőröket sajnálom... szerintem őket lepte meg a legjobban, hogy ázni fognak! Ám, derekasan helytálltak!

Én annyival járulok hozzá a gumizáshoz, hogy ma elmegyek fodrászhoz. Azt mondta a "Gumimentes", hogy kicseréli, ha levágatom a hajam... no, a feladat adott kisCsikó!

No, Ideseim megyek a gályára...

Oszt Jónapot!
Szép reggelt!

Blue: nálunk lehetetlen lett volna holmi aquaplanningot beiktatni. Persze nem száguldoztunk, de én MÉG ILYEN betont nem láttam! Még a víz alatt is RAGADT!

Szervezzünk gyűjtést! Bizonyára mindenki tudja kéne egy "Új Hátsó Gumi" valakinek (hamár az apósa se veszi meg neki !)
Szóval mindenki ajánljon fel valamit hozzá! Kezdem, ha gondoljátok, folytassátok!

Ú

(előbb utóbb csak összejön egy "Új Hátsó Gumi")

szép napot! kellemes munkát!
Megyek kipróbálom a lassú kanyaros döntést, egy kicsit meredekebb villaszöggel, és tized annyi köbcentivel.

hehe: Erik is a cenzúrázatlan képeket töltötte fel
emberkék!

Ahogy a képeket elnézem sajnos meg kell állapítanom hogy:

GRATULÁLOK ANNAK A SOK BEVÁLLALÓS MOCSKOS KIS ARCOTOKNAK:-))))))))

Ezt azért már Én se vállaltam volna be. Nem vagytok kis mazohisták?
Remélem Én nem tapasztalom meg az auqapluning rám eső részét ma.......
Szia Gabi!

Egy ftp szerverre lesznek feltöltve.
Blue megadja a beállításokta, ha emilben megkéred tőle.
Érdemes várni néhány napot, ameddig mindenki feltölti a képeit, aztán egyben le tudod majd szedni az egészet!
Köszönöm, kedves vagy! Máris jobb!
Jó bulást neked
Bizony, azonnal meglettél volna... így kellett egy kis "agymunka".

Ez a fórum folyamatosan OFF. Nagyon ritkán esik szó a GS500-ról...
Én is csak most nézem a képeidet Kolléga... Tényleg kicsi a világ...
Ezekről a képekről hamarabb beugrott volna, miiiii...
(A többiektől bocsi az OFF miatt...)
No, az "alközpont" is átkos! Tudják is a fórumozó Népek, hogy gyakran hivatkozom "fáradtságra"...

Összejön az majd, addig meg toljuk a szekeret!
Azt sajnos nem igérem... A "Cég" mellett nem könnyű, a "központ" átka... Hétvégén meg a feleségem és a kislányom is igénylik, hogy körülöttük legyek...