HA erre a balesetre célzol, akkor az már bőven a SZSZM-vége tábla után van. A szennyvíztelep bejáratánál van 40-es korlázotás, amit soha senki sem szokott betartani. ez szerintem attól kijebb volt Htelek felé.
De útfelmarás és kátyú nem nagyon rémlik. azért durva, h így el tudta dobni a gépet.
Hogyhogy mit?Beszélgetek emberekkel és beleolvastam ebbe a fórumba is de nem kellett volna mert beleszaladtam sajnos egy képbe amin a farod szerepel....
Tudjuk, Te vagy maga a 2lábon járó Áldozat! Nincs igazság a Földön, nem tudtad?
De ugye tudod, hogy azért még imádunk, bármilyen képek is terjengenek Rólad?!
És tessék nagyon vigyázni Magatokra! ! ! Sajnos úgy tűnik, nem elég, ha a motoros figyelmes...
"szerencsére&
#34; nem ismerem a srácot. Nem lehet igaz....
Én azon csodálkozom, hogy a Gyári úton Hápi munkahelye előtti útszakaszon még nem történt baleset....
De útfelmarás és kátyú nem nagyon rémlik. azért durva, h így el tudta dobni a gépet.
Gondolom a Kauffer cégnél már mindenki ezen röhög!
Egyelőre felejtős a projektünk, várok egy kis "betevőre". De jelentkezem majd!
Picilánynak ismét jobbulást...
Én már sajnálom. Nem lennék tőle boldog, ha fiatal, szép nők, fél órán keresztül röhögnének a seggem láttán.
De ugye tudod, hogy azért még imádunk, bármilyen képek is terjengenek Rólad?!
És tessék nagyon vigyázni Magatokra! ! ! Sajnos úgy tűnik, nem elég, ha a motoros figyelmes...
Megint áldozat vagyok! Az a piás Erik fotózta, a főni meg kirakta! Engem meg bántanak miatta!
Hát hol itt az igazság?
"szerencsére&
#34; nem ismerem a srácot.
Én azon csodálkozom, hogy a Gyári úton Hápi munkahelye előtti útszakaszon még nem történt baleset....