Elvileg igen. Dél körül van egy váci jelenésem, de addigra már szeretnék itthon lenni. Ha itt mentek el, és nem néztek be,......... !
Szentkút nem is erre van! A mocira, meg a cuccokra nagyon vigyázzatok, Mátraverebély etnikumi rablóbandákból kifolyólag életveszélyes! Egy pillanatra se veszítsetek semmit szem elől!
Ha tudnátok, hogy már másfél éve a fagyiban van, meg vagy 4× lett már oda-vissza olvasztva, mert mindig beütött valami balhé! Mire elkészül, az már tényleg ünnep lesz!
Holnap reggel 9-kor a Merkantil Bankban leszek! Ha 700.000-re kihozod a mocit, akkor a Tiédet veszem meg! Különben marad a naked!(Nekem )
Ez most komoly! Hívj, ha rendben!:70/229-7745
Csak azért mert ugy jársz jól..... Én 72-re vettem anno.....fél idősen adtam el....és a banknak még közel 500-at kellet fizetnem!
Szóval kérdezz rá hogy ha kifizetnéd MA...akkor mennyit kellene fizetned.
lehet hogy jobban kijössz belőle......hiszen ha mondjuk 500 at kellene és neked kell 200 akkor az eladási ára mindjárt csak 700 - ami már szimpatikus......
Eladó GS500 F Részletek.
Futott 14000 Km-tert, friss szervizes, szervizkönyv. szervizbe hordott. Raptor sportdob + légszűrő. Új fékbetét hátul, doboz + tartó /Durván 120000 FT/. Jó gumik. (szerintem ezt az évet elviszik)
Nagyon jó hangja van a gépnek. Üzembiztos. Nincsen gyilkolva, de a Salgótarján - BP - Zalaegerszeg szakaszt 4 órán belül tudja, és nem fáradok el rajta... 4,5 literes átlag fogyasztás ha nincsen sokat hajtva.
Hitel van még rajta, 600000 FT. /Havi 20-as még 3 évig a merkantilnak / 200000 + Hitelátválalással szintén elvihető.
Szentkút nem is erre van!