Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főni!

Nyomok egy mélt, abban leírom a cuccost.
Ez 100 km-en belül lett volna oda-vissza.
Szia Blue!

Bocs először is, de folyamatosan alakult a hetem. Ma délután esetleg jó lenne a dobozszállítás? Ha gondolod, találkozhatnánk Érden a TG-kútnál, az félút mindkettőnknek. Pontos idővel hívlak, ha kiderül, mikor végzek melóhelyen... OK?
a következő "kis" motorozásom (vagyis ami egyszerre több mint 100km) az május 24-25-én lesz....addig üres a bux index (de szép a lakás:-))))) vagyis szépül, mert jelenleg is festek.....csak bejöttem új mp3-akat belőni
Akkor hagyjalak békén? Egy kis motorkázásra akartalak rávenni.
persze, de alvást fogok eszközölni magam irányában mivel ma este megyek - reggel jövök.....majd este megint megyek.....

szóval ráérek, de magamon kivüli álapotban:-)......igy eső nem várható:-))))
El-Black-Blue-Diablo!

Egy kérdés: holnapi nap folyamán rája-e érel-e? Úgy napközben gondolom.
Pl nagyvas.hu, az árát nem tudom, de ott van az is.
Bocs!

fentforgás van!

Robitól itt is elnézést kérek!

A helyzet, hogy a pécsi sulinál feldobtam egy igo-klónt..... na az miatt az extra letiltott.........Szóval most megy a helyreállítás.....törlés.......és majd meglátjuk mi lesz belőle....
Köszönjük meg Tokaji Róbertnek! ! !
Köszi Roby !
Szevasztok!

Tudnátok segíteni hogy hol tudok venni gs-be kormánycsapágyat, kábé milyen áron?
KÖsz!
Lányok-Fiúk....

Egy Tokaji Róbertnek köszönhetően elszállt a HELPCSAP......legalábbis utoljára Ő kérte el a kódot egy Service Manuál feltöltés miatt...........
Sajnos nagy kárt nem okozott.....hiszen semmi fontos dolog nem volt fent - már előtte mindent leszedtem

Szóval az új NÉV:

kapcs: ftp.extra.hu
Név: akmthelp
JELSZÓ: *****

Innentől kezdve a jelszót tényleg csak ANNAK AZ EMBERNEK ADOM KI akit SZEMÉLYESEN ismerek.......szóval sorry .....akit nem ismerek rendelhet DVD-t......

Ainek megvan a mail címe annak továbbítom e részt...a jelszóval együtt
ez naon dulvaaaa
10 fele, kb 1 óra mig odaérünk, de lehet, hogy nem megyek be csak szétnézünk kint, aztán Eger egy fagyi és haza
persze pálinkás jó reggölt
mikor indulsz kunmadárra?
Jelentem a Fiam elballagott!
Alszom a motoron!
Itt vékonyan felhős, de talán nem lesz komoly.
Nálunk most süt a nap
Nem alszom nézegetem az időjárást, és leruccanok Kunmadarasra
Alszotok, vagy motoroztok?