Bocs először is, de folyamatosan alakult a hetem. Ma délután esetleg jó lenne a dobozszállítás? Ha gondolod, találkozhatnánk Érden a TG-kútnál, az félút mindkettőnknek. Pontos idővel hívlak, ha kiderül, mikor végzek melóhelyen... OK?
a következő "kis" motorozásom (vagyis ami egyszerre több mint 100km) az május 24-25-én lesz....addig üres a bux index (de szép a lakás:-))))) vagyis szépül, mert jelenleg is festek.....csak bejöttem új mp3-akat belőni
A helyzet, hogy a pécsi sulinál feldobtam egy igo-klónt..... na az miatt az extra letiltott.........Szóval most megy a helyreállítás.....törlés.......és majd meglátjuk mi lesz belőle....
Egy Tokaji Róbertnek köszönhetően elszállt a HELPCSAP......legalábbis utoljára Ő kérte el a kódot egy Service Manuál feltöltés miatt...........
Sajnos nagy kárt nem okozott.....hiszen semmi fontos dolog nem volt fent - már előtte mindent leszedtem
Szóval az új NÉV:
kapcs: ftp.extra.hu
Név: akmthelp
JELSZÓ: *****
Innentől kezdve a jelszót tényleg csak ANNAK AZ EMBERNEK ADOM KI akit SZEMÉLYESEN ismerek.......szóval sorry .....akit nem ismerek rendelhet DVD-t......
Ainek megvan a mail címe annak továbbítom e részt...a jelszóval együtt
Nyomok egy mélt, abban leírom a cuccost.