Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is hűséges vagyok......esSO is az:-)))

MÁRKAHŰEK vagyunk:-)))))
Na láttod babay....ennyit a szabad hétvégéről apa nélkül:-)))

Nem lesz ám orgia, meg hepaj:-)))))
Inkább nem megy, de nehogy már te se ázzál:-)

B verzió
Szolidáris veled.....
Ha neked tanulni kell , akkor Ő is tanul (Pc harcos:-) és nem szórakozik inkább a haverjaival......

A vagy B ez itt a kérdés:-))))
Jó, moci, persze, nincs is ezzel semmi baj, csak hosszabb, többszemélyes, sok cuccos túrákra sajna kevés már. Ez az egy baja van.
Valóban nagyon jó kis moci ,nálam szerelem első látásra.
És hűséges tipus vagyok!
Ez nekedvaló segítség!
SZÉPJÓESTÉTMINDENKINEK!

Mentem haza aludni.
Na, végre egy rendes fórumozó, aki visszaolvassa az elmaradásait!
Én 45 elmúltam, mégis kinőttem! Igaz, hogy másképp.
Sziasztok!
Én nem fogom kinőni a gs-t, mert már 42 éves vagyok
és én már nem növök tovább.
Próbálkozom, de nem akar beengedni!
Azonnal gyere MSNre, szorulni fogsz!

Szijjasztok SzeretembandaTagok!
de még talán lehet... naaaa!
Letelt a jelentkezési idő, így asszem lemaradtam.
A Tiéd az igen, a Tiéd! De a kacsa betette a közösbe!
Esso! Jössz az Őrségbe?
Azéééé' nem... A seggem az enyém!
Mindegy? Ha a seggedbe (amit közszemlére tettél itt a fórumon ) feltolnak egy fél colos gumicsövet, és azon kapod, vagy vénásan, az neked mindegy? Tudod, mi a mindegy? A 111! Az!
Teljessen mindegy!
Huhhhhhahaaaa!

Komoly lenne intravénásan... vagy ez beöntés?!
Nekem végképp nem gond:-) Legalább ha nem jön össze a pénzem, akkor a többiek tudnak mit kezdeni a szabijukkal........

ELMENNEK VELED:-)))))
Nagyon szépen köszönöm!

(de nem aug 6, hanem 4 a hazaérkezés!)

Sajnálom, hogy akkor lesz. De ezt is az asszonyra fogom. Így vette ki a szabiját.

Néztem a szabi tervedet, a minap de akkor már késő volt. Timcsinek le kellett adni már februárban. Elötte való héten lett volna még jó, de akkor meg esküvő.

Ez most szopacsra jött ki. De ne félj! Ahogy elnézem az itinered, boldog boldogtalan oda fog menni. 2 óra lesz amíg a konvoj átér a határon. Én is veletek tartanék, de egyenlőre még szoktatni kell az asszonyt.
És ez tényleg egy régi vágya. Hát ha neki ez kell, rajtam nem múlik.

BÁR ÉN MEG MÁR NAGYON SZERETNÉK HATÁRTSÉRTENI MOTORRAL!

Viccet félretéve, nem ellenforradalmár vagyok, csak így jött ki. De a két túra teljesen különböző. Az én túrám nem is motoros túra a maga 90 - 180 napi km-ével. Ez egy városnéző menet lesz, így a sok biker közül szerintem igen kevesen fognak ráharapni. De gondoltam ne érje szó a ház elejét, ezért közzéteszem.
Én nem vagyok ilyen titoktúrás emberke.

Bázz! Mivel itt münk át a határon, nekünk elég 10-kor kelni! Végre egy olyan túra, ahol indulásnál nincs bennem már 200 km!
Bali!

a topic kész............

ha csinálasz neki egy oldalt, akkor küld el a linket és felteszem a túrkhoz is!

Csak megjegyzésként mondom hogy nem jó az időzitésed.......mert üti az nyári túrámat.....vagyis Én biztos nem leszek ott.......a többiek meg válaszút elé értek......vagy veled......vagy velem........
És hogy kicsit magamra beszéljek? a nagyvárosokat megtudom nézni 1-1 napos túrában...... de Lengyelországba nem ugorhatok ki minden nap:-)
Bááááár.....jelenleg még arra se jött össze a pénz (ami ugyan annyi sacc-kb mint a te túrád)

Amugy ilyen a tervem:
Nyári túrám
Az 1300 km -t a GOOGLE ítra. Nem számoltam ki. Nézd meg a linken.
Google a barátom. Csak nem verne át. 1228 Km-t írt nekem.
De benyában kb 1500-1600 km-t számoltam.
Igen értem, de ez most tényleg a városnézésről szól.

Lesz ahol a két állomás között nincs 100 Km! Ezért nem gondolom, hogy egy rohanás lenne!

Ez most arról szól, hogy megnézzük az adott várost és ne csak keresztűl robogjunk rajta. Már Reggel-Délelőtt elfoglaljuk a szállást és utánna irány a városnézés. Mert ez most erről szól, nem pedig a kilómétervadászatról.

Minden város kap 1 napot...