Pacsi az uraknak.
bele fogom rakni
)
Előtte is lehetett gond vele, mert volt alatta szilo, tehát én is tettem alá vékonykán. Nem is cseppent!
), kiváncsi leszek rá, mert még sose volt teflonosom.
Sok cucc nem kell!
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy anno nem is volt külön motorokba való olaj, hanem sima autóssal jártunk, ráadásul olyan volt, mint a méz. Emlékszel biztos az egykori ÁFORos-hengeres flakonos-levágós tetejű cuccra. Tudom, most jön az, hogy: de ezek már nem olyan szar gépek....
No, eddig csak 300 Ft-ot kértek érte, csak valamelyik okos rájött, hogyan lehet a szűrőn dupla pénzt keresni... affeneajódógát!
Ez már nem élelmesség, hanem görénység...
Bocs de az előbb nem köszöntem be.
Egy kis érdekesség anyagiakban.Mint azt már korábban említettem,hogy a múlt héten elfektettem a motort és a kuplung kar bánta a dolgot.A lényeg naív fejjel felhívtam a Bp-i Full Gast (eddig jó volt a vleményem rúluk,remélem ez után is ) és elmondtam a gondomat majd megkérdeztem,hogy van - e nekik ilyen cucc a válasz egyértelműen igen volt és amikor rákérdeztem az árára azt mondta az emberk,hogy 13500 ft.Hát mit nem mondjak azt könyveltem el magamban,hogy ez egy ilyen drága nap volt nekem és már majdnem elmente érte.JÖtt egy szikra, és fekl hívtam a Bicskei Suzuki Interat-ot ugyanezt elmondtam nekik,hogy mi kellene nekem azt mondta a gyerek meg kell rendelni németből hozzák a gyári cucot kb 3 nap és itt lesz és az ára 5100 ft.
Akkor most hogy is van ez ? Bp. messzebb van 13 km-el és ugyan az a termék háromszor olyan drága ? Miért ?
Kuplung kar megvéve (Bicskén)igaz még nincs kicserélve de a héten meg lesz.
Bocs az offért de úgy érzem,hogy megosztom veletek a tapasztaltakat,hogy mennyire szeretnének lehúzni minket.