. Bíztos orgazmusig tartó röhögés fogta volna el egy két embert,ha full cucban nyomtam volna!, Másodszor meg hihetetlen jó indulatú a gép
. Gondolkodtam hogy az üvegtigris előtt lévő kanyarban megkarcintom a lábtartóval aszfaltott,de mégis csak zsír új a gép. Szépen 70-80-al haza hoztam és simán halkan durozsolt Mondjuk a kanyarokat is ennyivel vettem , megjegyzem eltünt a majrécsík
Egy két hvcs-t ellehetne kapni a kanyarokban vele. Sajana az összeszerelésen azért van mit javítani ,de egy kis törödéssel összeségében egész jó kis tanulómotor. És hát lehet hogy nem egy erőgép,de a V2-es bloknak a nyomatéka azért előjön. Alig kell csattogtatni a váltót, ami egyébként puhán simán müködik.A fék nagyon jó a gép tulajdonságaihoz, mondhatnám teljesen elég.Nem tudnám meg mondani most még hogy bejáratás után mire lesz képes a gép! Szerintem durván vissza van fojtva így gyári állapotban,szóval biztos lehet benne valami okosságot találni hogy az utazója megfelelő legyen.
Nekem tetszik a kis vas,de egy két dolgot átalakítanék rajta.,és így is ennyi pénzt szerintem megér.
Aki köt biztosítást házra, annak jótanács. Kutyát, számítógépet és egyéb ilyen értékeket is vetessen bele.
)!
A lemgyel túrára készülve töröm az új topánkámat