A progresszív rúgó meg nem az, viszont jó!
Tiszta amerikai 70-es évekbeli fíling!
, seggre volt esve, milyen kényelmes, és hogy lát a sötétben.
Meg még haladni is lehet vele!
Én kefével mosom, csak egyszer próbálkoztam a gőzborotvával, de mikor 800 Ft-nál még nem volt tiszta, eldöntöttem, hogy ez az első és utolsó próba!
Az a próba is óvatosan történt, nem 3 centiről veretve.
A Suzukik első csillapítása mind-mind kevéske a többi márkához képest.
Amivel ezen lehet segíteni a GS esetén:
15 W-s lengéscsillapító olaj, és bele kell tölteni a szárakba a 383 ml-t ebből. Gyárilag ugyanis jó, ha 320 van benne, és az is 10 W-s.
A rugóelőfeszítés jó dolog, és tényleg ócccóbó megvan... sőt változtatható, ha "alátétekkel" oldja meg a polgár.
A progresszív rugó meg aztán űberfasza, de mocsok drága is.
Gyakorlatilag én is azt írtam, amit az előző hozzászólók.
Én csak olajat cserélek benne most... hiszen 2 évente illik állítólag.
(Fékezni pedig időben szoktam, így a puha első teleszkópok miatt sem állok meg máshol, mint ahol szeretnék. Ha vészfékezek, akkor meg használom a kormányt is... a GS nem sportmoci, tehát, kár is vele határon fékezgetni... úgysem áll meg.)
18.000 km van csak a seggemben a GS-sel, de engem nem zavarnak ezek a hiányosságai... sajnos Magyarországon nem teheted meg, hogy azt vegyél, amire vágysz... ezért próbálunk mindent sufnituninggal megoldani. De ezáltal sem lesz a GS futóműve "tökéletes". Esetleg jobb, mint gyárilag... de mennyivel? Érzetre picit...
No, és mivel szófosásom van, azt mondom: Ha az ETZ-kel sokat el tudtunk menni, mert jó volt, akkor a GS-re semmi panasz nem lehet.