) a csukló(i)mat, úgyhogy nem motorozok ,már idén. nincs értelme tönkretenni most... ráér az később is...
A bőröm egyrészes....idén nem is soxor volt rajtam.
Csak akkor vettem fel ha vadulni mentem.
Abban szinte biztos vagyok, h védelmi szempontból torony magasan a bőr jobb.
)
)
Asszem hozzászólhatok KáGé kérdéséhez.
Én a városban csak a kicsi piaggiómat használom. Ötvenes, de egy garnitura "súly" és egy kipu rengeteget javít rajta. Az átlagos autósok kábé 50 körül érnek utol a lámpa után. Persze ehhez hozzá jön h én állok a sor elején, sárgánál (amikor az autós elkezd gondolkodni h melyik lábbal tapossa a kuplungot) már nyélgázon húzok el. Igen, figyelni kell a lámpát! Próbáltam a GS-el is közlekedni a városban, de amit nyerek a gyorsuláson, azt, valószínűleg a bátortalanságom, a széles kormány miatt bukom a sorok közti araszoláskor. Ugyanakkor szerintem nagyon fontos szempont a rendszám! A buszsávok nagy része tele van kamerázva, és a jogsimat NEM ADOM! Ha nincs rendszámod, akkor lehetsz busz, vagy villamos (esetleg gyalogos) is, teljesen nyugodt lelkiismerettel.
Persze Érdről bejárni NEM szabad 50ccm-el! A tartós 90km/h kell neked, lehetőleg a legkeskenyebbel, és rendszám nélkül. Ez kábé egy 70-125ccm-es robogó. Ezekből viszont a legkisebb testűt vedd (ha nincs szolgálati igazolványod), mert a kipu, és a méret árulkodó!
Mindezeket annak ellenére mondom, hogy eladó a GS-em!