Nagyon meg vagyok vele elégedve. 2003-as a kicsike de teljesen újszerű 7500 km-el vettem.
Én inkább így "tüntetek" nem kukákat égetek!
, bár hétvégére már jobb időt jósolnak!
Persze szerintem itt inkább valami félreértsé van...
Ezek a beiktatandó cuccok állítólag filléres dolgok... csak tudni kell mi az.
Lehet, hogy a korom miatt, de én már jobban megfontolom a dolgokat. Számomra ez nem örömmotorozás, hanem szenvedés. Azt pedig meghagyom a fiatalabbaknak, a "szent őrülteknek". Arról nem is beszélve, hogy nekem 300-zal beljebb lenne a vége! Ami nem elhanyagolható különbség, + az idő vonzata.
Nekem is hivatalosan lehetett volna 25 kW-os a GS, miközben nyitottat hozhattam volna el. Viszont a kereskedésben arra jutottunk, hogy miután a teljesítmény alapján adózol, nem érdemes játszani vele. Ugyanis ADÓ-ról van szó, tehát kegyetlenül büntethetnek... ismétlem BÜNTETHETNEK, ha meg lesz az apparátus a méréshez. Szerintem egy vizsgáztató állomás pillanatok alatt be tud szerezni egy mérőpadot. (Ha már mobil műszaki állomást tudnak venni 100 millióért...
Szóval, négy évig biztonságban vagy egyelőre, ha tilosban jársz... de utána lehetnek gondok, ha tényleg kötelezővé teszik a mérést...
A hozadék: négy évig kevesebbet fizetsz
A bukta: adócsalás, és magánokirat hamisítás
Az enyhítő körülmény: a jóhiszeműség
En inkább nem járok a tilosban...ezért is nincs jogsim a nyitott GS-re. De ma délután megyek "tanulni" ismét.