Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1., azért nem aluminimum ez öcsém! 1,5mmes saválló az anyag:-)
2., Lehet alá tenni távtartókat......vagy amit már napok óta hajtogatok: DEKORHÁLÓT!
Ha megmondod a pontos mérteket akkor át kell rajzolnom, hiszen nektek az olahütő sokkal kisebb lesz......ránézésre legalábbis tuti hogy nem 44,2cm széles.....és 18,5 magas

A lényeg, hogy azt is rajzold le hogy hol fog od felfogatni!

Ha ezt megcsinálod, akkor örülhet JJ, Dzsoki is, hisz nekik is kell majd.........

Ha ma megjön, akkor este megszerkesztem a rajzot, és Demrob meg remélhetőleg van olyan rendes srác,. hogy ezeket is megrajzolja. (eddig volt:-)
Passz....

írd be a google-ba hogy "lézervágás pest megye"
nekem erre dobta ki.........
elég komoly honlapja van
igen Erik a helyén van,az biztos!
Ugyanez van nekem is!
én is krosszozgatok, nekem axo boxerem van, de ilyen még nem történt velem szerencsére.
Semmi vész, ez a helyén van!
Blue !
Két dolog.. az egyik kéner nekem a betü tipusa amivel a te és Erik neve van szerkesztve.
A másik,hogy én ilyenre képzeltem (mellékelem a képet) természetesen a betű forma az lehet ugyan az mint a tietek én nem találtam ilyet.
Szia Robee!

AXO crosscsizmám van,az offroadban elég elismert márka!
Az ára is felsőközépkategóriás volt!
biztos minőségi cross-csizma volt a lábadon...
jobbulást.
Most jut eszembe! Nekem is van olajhűtőm (is)! Arra is kellene?
Na, ezt holnap megpróbálom! Most dolgozom, itt nem megy.

Viszont szerintem annak szigorúan a hűtőre kell feküdnie, mert a huzat majd odanyomja/deformálja! Nagy a szél 130-nál. Ennek nézz utánna, lécci.
Ami neked és Eriknek lesz az jó nekem is ezt mondtam a multkor is
A méretet holnap meg mondom.
Hali !

Ki ez a Biai cég tudni róla többet ? elérhetőség vagy valami más.Itt lakom de még nem hallottam róluk.
Tájékoztass lécci ha lehet.
Köszi.
Kérlek, ne kérd arra, hogy rajzoljon!

Amúgy küldtem képet, mert nehezményezem, hogy csak Tről tartasz képet... Ugye nem csapod le a kezemről?
esSO

Nem is kell és nem is jó ha tökig ráfekszik!
Én is hagytam egy 6mm-es részt ami miatt egy kicsit eláll a hütőtől.

Amugy mentsd le a képet, és START menu - programok - kellékek - PAINT
Ott hivd be a képet, és ott már tudsz ráírni, rajzolni....a többit majd Én megcsinálom
Sziasztok tegnap kicsit crossostam,és az egyik homokfalba beleakadt a lábam,ilyen lett!
Részvétem Nyuszi!
Blue!
Igen, pont ez kell nekem!
Dehonnem! Csak olyan furcsa volt így a mondat.
Sokan inkább esküsznek a régi technikára.
Olajhűtő....
a hogyányos technika már nem technika?
Bocs hogy belevau, de probáltad már kisatirozni mi esik ki az ábrából- nem lehetnek "túl nagy félszigetek" mert mönnyen elgörbülnek- lehet hogy kell pár plusz híd.
A légolajos hűtője? Ez számomra az abszolút lehetetlen című kategória!
A légolajosé (K5-K6) igen, sík és szabályos téglalap alakú
Ja, gondoltam már rá én is, hogy csak a közepe kellene, de akkor meg az oldalt lévő vastag víztér ott marad feketén.
A többieknek nincs ilyen gondjuk? Pl a bandi hűtője sík?