Ha megmondod a pontos mérteket akkor át kell rajzolnom, hiszen nektek az olahütő sokkal kisebb lesz......ránézésre legalábbis tuti hogy nem 44,2cm széles.....és 18,5 magas
A lényeg, hogy azt is rajzold le hogy hol fog od felfogatni!
Ha ezt megcsinálod, akkor örülhet JJ, Dzsoki is, hisz nekik is kell majd.........
Ha ma megjön, akkor este megszerkesztem a rajzot, és Demrob meg remélhetőleg van olyan rendes srác,. hogy ezeket is megrajzolja. (eddig volt:-)
Blue !
Két dolog.. az egyik kéner nekem a betü tipusa amivel a te és Erik neve van szerkesztve.
A másik,hogy én ilyenre képzeltem (mellékelem a képet) természetesen a betű forma az lehet ugyan az mint a tietek én nem találtam ilyet.
Nem is kell és nem is jó ha tökig ráfekszik!
Én is hagytam egy 6mm-es részt ami miatt egy kicsit eláll a hütőtől.
Amugy mentsd le a képet, és START menu - programok - kellékek - PAINT
Ott hivd be a képet, és ott már tudsz ráírni, rajzolni....a többit majd Én megcsinálom
Bocs hogy belevau, de probáltad már kisatirozni mi esik ki az ábrából- nem lehetnek "túl nagy félszigetek" mert mönnyen elgörbülnek- lehet hogy kell pár plusz híd.
Ja, gondoltam már rá én is, hogy csak a közepe kellene, de akkor meg az oldalt lévő vastag víztér ott marad feketén.
A többieknek nincs ilyen gondjuk? Pl a bandi hűtője sík?
2., Lehet alá tenni távtartókat......vagy amit már napok óta hajtogatok: DEKORHÁLÓT!